Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC MILAN CZECH KLABZUBOVA 11
AAAAAAAAA Tactiek 433 útok
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 25
8 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
48.5 gemiddelde waardering 61.4
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen formidabel
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Karacabey rent richting de bal. Kaczmarczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacabey begaat een overtreding. Karacabey krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Daar is Karacabey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaczmarczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacabey schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Karacabey is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Veseliu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Coelho Rocha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kaczmarczak springt en kopt de bal. Łopatowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Sosa rent richting de bal. Sosa met een sublieme pass. Todorinski rent richting de bal. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans haalt uit met een fantastische trap. Łopatowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kaczmarczak is nu in balbezit. Kaczmarczak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - KLABZUBOVA 11 0:1

30e minuut.
Coelho Rocha met een sublieme pass. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa probeert naar een medespeler te passen. Kaczmarczak rent richting de bal. Kaczmarczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Festeggiato speelt de bal door. Todorinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarczak rent richting de bal. Kaczmarczak haalt uit met een fantastische trap. Łopatowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - KLABZUBOVA 11 0:2

37e minuut.
Tobar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bourbiaux met de inworp. Likanlewful bereikt de bal nog maar net als eerste. Likanlewful geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Coelho Rocha heeft problemen om de bal te vangen. Coelho Rocha passt de bal zonder na te denken. Sosa probeert naar een medespeler te passen. Kaczmarczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Likanlewful probeert naar een medespeler te passen. Sosa geeft een hoge lob. Todorinski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Inworp. Festeggiato met de inworp. Coelho Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho Rocha geeft de bal voor. Kaczmarczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
İbrahimoğlu geeft de bal voor. Inworp. Micale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Jiménez kopt de bal weg. Coelho Rocha probeert naar een medespeler te passen. Sosa probeert naar een medespeler te passen. Kaczmarczak is nu in balbezit. Kaczmarczak draait met de bal, schiet en ... Łopatowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MILAN CZECH 64%, KLABZUBOVA 11 36%.
AC MILAN CZECH - KLABZUBOVA 11 0:2

47e minuut.
Festeggiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Festeggiato passt de bal zonder na te denken. Sosa speelt de bal door. Kaczmarczak rent richting de bal. Kaczmarczak schiet op doel. Łopatowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Sosa passt de bal met de wreef. Kaczmarczak rent richting de bal. Met opzet legt Tekiela zijn tegenspeler op de grond. Tekiela krijgt een gele kaart. Kaczmarczak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coelho Rocha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kermans springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Maniakis speelt de bal door. Kermans heeft problemen om de bal te vangen. Kermans passt de bal zonder na te denken. Todorinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorinski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Todorinski passt de bal met de wreef. Kaczmarczak rent richting de bal. Kaczmarczak passt de bal in één keer door. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - KLABZUBOVA 11 0:3

78e minuut.
Kaczmarczak is nu in balbezit. Kaczmarczak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tkaczyk de bal. Kermans rent richting de bal. Kermans draait met de bal, schiet en ... Łopatowicz bokst de bal weg.

80e minuut.
Festeggiato probeert naar een medespeler te passen. Likanlewful rent richting de bal. Kermans begaat een overtreding. Kermans krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Bourbiaux is nu in balbezit. Sosa onderschept slim de pass. Sosa passt de bal in één keer door. Kaczmarczak is nu in balbezit. Kaczmarczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Sosa passt de bal zonder na te denken. Daar is Kaczmarczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiela legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kaczmarczak raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Todorinski neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
AC MILAN CZECH - KLABZUBOVA 11 0:4

88e minuut.
Coelho Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho Rocha passt de bal in één keer door. Bourbiaux heeft problemen om de bal te vangen. Sosa rent richting de bal. Sosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC MILAN CZECH 64%, KLABZUBOVA 11 36%.
AC MILAN CZECH - KLABZUBOVA 11 0:4