Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milwerton Juventus.cz
jedééém Tactiek Juve 1.0
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
4 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 57.6
very good Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Podkováň probeert naar een medespeler te passen. Harenco is nu in balbezit. Brezeanu begaat een overtreding. Brezeanu krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Krejča passt de bal zonder na te denken. Levora rent richting de bal. Levora passt de bal zonder na te denken. Davidáš rent richting de bal. Davidáš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tvarůžek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvarůžek passt de bal zonder na te denken. Hýsek speelt de bal door. Daar is Levora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tvarůžek speelt de bal door. Hýsek heeft problemen om de bal te vangen. Hýsek speelt de bal door. Levora bereikt de bal nog maar net als eerste. Levora haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ridong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tvarůžek rent richting de bal. Tvarůžek geeft de bal voor. Ridong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meszlényi geeft de bal voor. Ciampoli rent richting de bal. Harenco verovert de bal door een tackle van achteren. Harenco haalt uit met een fantastische trap. Siemieniec bokst de bal weg. Namdar met een sublieme pass. Daar is Brezeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harenco rent richting de bal. Harenco schiet op doel. Siemieniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - Juventus.cz 0:1

28e minuut.
Harenco met een sublieme pass. Corato bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šimo krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Daar is Krejča, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Třasák is nu in balbezit. Krejča verovert de bal door een tackle van achteren. Krejča geeft een lange en hoge pass. Davidáš springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milwerton 42%, Juventus.cz 58%.
Milwerton - Juventus.cz 0:1

47e minuut.
Sviatko met de inworp. Hýsek rent richting de bal. Hýsek passt de bal met de wreef. Tvarůžek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvarůžek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Podkováň bereikt de bal nog maar net als eerste. Podkováň met een sublieme pass. Corato is nu in balbezit. Corato geeft een lange en hoge pass. Harenco springt en kopt de bal. Siemieniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Ciampoli is nu in balbezit. Ciampoli geeft een hoge lob. Brezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Harenco onderschept slim de pass. Harenco draait met de bal, schiet en ... Siemieniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Meszlényi verovert de bal door een tackle van achteren. Meszlényi geeft een lange en hoge pass. Brezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Harenco onderschept slim de pass. Harenco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Inworp. Duffek komt het veld opgelopen. Želízko komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Brezeanu passt de bal in één keer door. Levora probeert naar een medespeler te passen. Tvarůžek rent richting de bal. Tvarůžek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Milwerton - Juventus.cz 1:1

70e minuut.
Hýsek kan de bal niet met de borst controleren. Roberts is nu in balbezit. Hýsek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hýsek krijgt een gele kaart. Roberts is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roberts met een snel genomen vrije trap. Harenco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Namdar. Namdar krijgt een gele kaart. Harenco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aranda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Želízko geeft een hoge lob. Harenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Harenco draait met de bal, schiet en ... Siemieniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ciampoli passt de bal in één keer door. Šimo met een sublieme pass. Tvarůžek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvarůžek haalt uit met een fantastische trap. Ridong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - Juventus.cz 2:1

90e minuut.
Brezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Brezeanu met een sublieme pass. Šimo is nu in balbezit. Šimo met een sublieme pass. Tvarůžek bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ridong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milwerton 52%, Juventus.cz 48%.
Milwerton - Juventus.cz 2:1