Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Děti z Modré vsi AFK LoKo Chomutov
442df Tactiek jejda 4W ++
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
60.1 gemiddelde waardering 53.7
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Signorelli geeft de bal voor. von Prag rent richting de bal. von Prag passt de bal in één keer door. Rosier is nu in balbezit. Rosier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Riemel rent richting de bal. von Prag onderschept slim de pass. von Prag speelt de bal door. Rosier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Signorelli rent richting de bal. Əhmədoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Əhmədoğlu geeft een hoge lob. Erdei is nu in balbezit. Erdei schiet op doel. Hříbek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Csank met een sublieme pass. Erdei bereikt de bal nog maar net als eerste. Miřatský rent richting de bal. Nádašdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádašdi draait met de bal, schiet en ... Hříbek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - AFK LoKo Chomutov 0:1

15e minuut.
Nelson is nu in balbezit. Nelson passt de bal zonder na te denken. Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosier is nu in balbezit. Rosier draait met de bal, schiet en ... Porto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Louis is nu in balbezit. Louis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csank geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Signorelli rent richting de bal. Əhmədoğlu onderschept slim de pass. Əşrəfov probeert naar een medespeler te passen. Nelson heeft problemen om de bal te vangen. Nelson draait met de bal, schiet en ... Porto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Signorelli speelt de bal door. Nelson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mardones. Mardones krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Děti z Modré vsi 42%, AFK LoKo Chomutov 58%.
Děti z Modré vsi - AFK LoKo Chomutov 0:1

46e minuut.
Pružina komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Miřatský heeft problemen om de bal te vangen. Pružina verovert de bal door een tackle van achteren. Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pružina verovert de bal door een tackle van achteren. Pružina schiet op doel. Porto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nelson rent richting de bal. Nelson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Děti z Modré vsi - AFK LoKo Chomutov 1:1

48e minuut.
von Prag speelt de bal door. Pružina is nu in balbezit. von Prag rent richting de bal. von Prag geeft een hoge lob. Nelson maakt een snoekduik en kopt de bal. Porto bokst de bal weg.

50e minuut.
Tremolada met een sublieme pass. von Prag is nu in balbezit. von Prag probeert naar een medespeler te passen. Nelson is nu in balbezit. Nelson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Mardones geeft een lange en hoge pass. Inworp. Signorelli met een snelle inworp. Nelson rent richting de bal. Nelson schiet op doel. Porto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Porto neemt vlug de vrije trap. Əhmədoğlu kopt de bal weg. Əşrəfov rent richting de bal. Erdei verovert de bal door een tackle van achteren. Erdei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Signorelli rent richting de bal. Signorelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Pružina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pružina draait met de bal, schiet en ... Porto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - AFK LoKo Chomutov 2:1

63e minuut.
Smolej verovert de bal door een tackle van achteren. Smolej passt de bal in één keer door. Əhmədoğlu onderschept slim de pass. Signorelli is nu in balbezit. Signorelli passt de bal in één keer door. Porto bokst de bal weg. Pružina rent richting de bal. Pružina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - AFK LoKo Chomutov 3:1

76e minuut.
Csank passt de bal zonder na te denken. Erdei bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolej legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Erdei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Erdei legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Hříbek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - AFK LoKo Chomutov 3:2

78e minuut.
Mardones onderschept slim de pass. Smolej is nu in balbezit. Mardones geeft een hoge lob. Erdei rent richting de bal. Erdei haalt uit met een fantastische trap. Hříbek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Əhmədoğlu geeft de bal voor. Erdei is nu in balbezit. Erdei speelt de bal door. Nádašdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádašdi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Děti z Modré vsi 45%, AFK LoKo Chomutov 55%.
Děti z Modré vsi - AFK LoKo Chomutov 3:2