Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Slavia Boskovice Magisterská Juniorka
Šalamoun Tactiek rapid2
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 59.9
average Schieten outstanding
adequate Passen formidable
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Mokroš passt de bal in één keer door. Slováček geeft een hoge lob. Daar is Rotich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostřiha is nu in balbezit. Ostřiha haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hudeček krijgt zijn hoofd ertegen. Toužimský maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - Magisterská Juniorka 0:1

8e minuut.
Mokroš probeert naar een medespeler te passen. Ostřiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojtek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ostřiha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Valoušek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ostřiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeček heeft problemen om de bal te vangen. Ostřiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeček is nu in balbezit. Hudeček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Valoušek passt de bal met de wreef. Dolejzal probeert naar een medespeler te passen. Hudeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - Magisterská Juniorka 0:2

17e minuut.
Ostřiha is nu in balbezit. Daar is Ostřiha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostřiha passt de bal in één keer door. Hudeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostřiha rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Hudeček is nu in balbezit. Hudeček schiet op doel. Čekan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valoušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Valoušek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Toužimský met een harde bal richting middenveld. Valoušek kopt de bal weg. Daar is Bagatui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hudeček is nu in balbezit. Hudeček draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Toužimský bokst de bal weg. Čekan kopt de bal weg. Dolejzal rent richting de bal. Dolejzal draait met de bal, schiet en ... Toužimský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Hudeček is nu in balbezit. Ostřiha rent richting de bal. Hudeček rent richting de bal. Hudeček haalt uit met een fantastische trap. Toužimský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - Magisterská Juniorka 0:3

43e minuut.
Dolejzal passt de bal zonder na te denken. Ostřiha is nu in balbezit. Hudeček rent richting de bal. Ostřiha is nu in balbezit. Ostřiha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Slavia Boskovice 68%, Magisterská Juniorka 32%.
SK Slavia Boskovice - Magisterská Juniorka 0:3

46e minuut.
Korek komt het veld opgelopen. Doseděl komt het veld opgelopen. Kabeláč komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Ostřiha passt de bal met de wreef. Daar is Fojtek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doseděl rent richting de bal. Ostřiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostřiha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Rincon kopt de bal weg. Boháček rent richting de bal. Boháček passt de bal zonder na te denken. Ostřiha is nu in balbezit. Hudeček rent richting de bal. Paal! Hudeček rent richting de bal. Hudeček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - Magisterská Juniorka 0:4

64e minuut.
Daar is Mokroš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mokroš passt de bal met de wreef. Ostřiha is nu in balbezit. Ostřiha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - Magisterská Juniorka 0:5

67e minuut.
Dolejzal verovert de bal door een tackle van achteren. Dolejzal probeert naar een medespeler te passen. Hudeček heeft problemen om de bal te vangen. Doseděl is nu in balbezit. Doseděl haalt uit met een fantastische trap. Toužimský bokst de bal weg. Hudeček is nu in balbezit. Hudeček draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Ostřiha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maroušek komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Hudeček heeft problemen om de bal te vangen. Hudeček probeert naar een medespeler te passen. Maroušek rent richting de bal. Maroušek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - Magisterská Juniorka 0:6

76e minuut.
Hudeček verovert de bal door een tackle van achteren. Hudeček passt de bal in één keer door. Maroušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeček rent richting de bal. Hudeček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - Magisterská Juniorka 0:7

84e minuut.
Doseděl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagatui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doseděl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mokroš zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hudeček maakt een snoekduik en kopt de bal. Toužimský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Maroušek rent richting de bal. Fojtek verovert de bal door een tackle van achteren. Doseděl is nu in balbezit. Doseděl draait met de bal, schiet en ... Toužimský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - Magisterská Juniorka 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Slavia Boskovice 77%, Magisterská Juniorka 23%.
SK Slavia Boskovice - Magisterská Juniorka 0:8