Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea CFC SK Újezd Praha 4
nova Tactiek sejra
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
44.5 gemiddelde waardering 62.5
adequate Schieten very good
average Passen excellent
adequate Verdedigen excellent


5e minuut.
Bukumirović is nu in balbezit. Bukumirović geeft een lange en hoge pass. Natale kopt de bal weg. Melabianakis kan de bal niet met de borst controleren. Melabianakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Krass is nu in balbezit. Krass met een sublieme pass. Srdoč rent richting de bal. Srdoč draait met de bal, schiet en ... Woydt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea CFC - SK Újezd Praha 4 0:1

11e minuut.
Krass rent richting de bal. Krass met een sublieme pass. Bukumirović is nu in balbezit. Bukumirović geeft een lange en hoge pass. Natale maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Scarone geeft de bal voor. Bukumirović is nu in balbezit. Bukumirović passt de bal zonder na te denken. Srdoč rent richting de bal. Srdoč haalt uit met een fantastische trap. Woydt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pastoor probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Krass passt de bal in één keer door. Bukumirović rent richting de bal. Bukumirović met een sublieme pass. Srdoč is nu in balbezit. Srdoč schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Alaj geeft een hoge lob. Scarone is nu in balbezit. Scarone passt de bal zonder na te denken. Bukumirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukumirović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea CFC 67%, SK Újezd Praha 4 33%.
Chelsea CFC - SK Újezd Praha 4 0:1

51e minuut.
Krass rent richting de bal. Žakéř schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krass is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ege zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bukumirović rent richting de bal. Bukumirović geeft de bal voor. Natale maakt een snoekduik en kopt de bal. Woydt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea CFC - SK Újezd Praha 4 0:2

56e minuut.
Bukumirović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Natale de bal. Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdoč verovert de bal door een tackle van achteren. Srdoč draait met de bal, schiet en ... Woydt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Bukumirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukumirović geeft de bal voor. Natale kopt de bal weg. Melabianakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melabianakis haalt uit met een fantastische trap. Woydt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krass rent richting de bal. Krass draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea CFC - SK Újezd Praha 4 0:3

60e minuut.
Schaudi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Unger neemt vlug de vrije trap. Srdoč is nu in balbezit. Srdoč draait met de bal, schiet en ... Woydt probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea CFC - SK Újezd Praha 4 0:4

75e minuut.
Bukumirović passt de bal zonder na te denken. Alaj is nu in balbezit. Alaj geeft de bal voor. Srdoč is nu in balbezit. Srdoč haalt uit met een fantastische trap. Woydt bokst de bal weg.

80e minuut.
Melabianakis met een snelle inworp. Humphries rent richting de bal. Humphries passt de bal zonder na te denken. Bukumirović rent richting de bal. Bukumirović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Inworp. Labazevich met de inworp. Melabianakis rent richting de bal. Melabianakis geeft de bal voor. Bukumirović springt en kopt de bal. Woydt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

90e minuut.
Melabianakis passt de bal met de wreef. Krass heeft problemen om de bal te vangen. Srdoč speelt de bal door. Natale is nu in balbezit. Natale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea CFC 79%, SK Újezd Praha 4 21%.
Chelsea CFC - SK Újezd Praha 4 0:4