Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:15
  • Bekerwedstrijd: Český Pohár
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 35012
FC Camp Nou SK Tatra Smíchov
Que cono! Tactiek Invalidovna 001
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
57.5 gemiddelde waardering 62.5
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Beránek passt de bal met de wreef. Havlovec met een sublieme pass. Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek geeft een lange en hoge pass. Humpolec krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Rutte passt de bal met de wreef. Grummich rent richting de bal. Grummich passt de bal in één keer door. Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek geeft een hoge lob. Rolin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Kačer is nu in balbezit. Kačer geeft een hoge lob. Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Humpolec haalt uit met een fantastische trap. Havlovec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Turek is nu in balbezit. Turek passt de bal zonder na te denken. Humpolec met een sublieme pass. Havlovec is nu in balbezit. Havlovec schiet op doel. Rolin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Klungelig pakt Banin de bal. Turek is nu in balbezit. Met opzet legt Banin zijn tegenspeler op de grond. Banin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Camp Nou 59%, SK Tatra Smíchov 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Camp Nou - SK Tatra Smíchov 0:0

46e minuut.
Janíček komt het veld opgelopen. Muto komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Beránek geeft een hoge lob. Turek rent richting de bal. Turek probeert naar een medespeler te passen. Humpolec rent richting de bal. Humpolec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Janíček onderschept slim de pass. Janíček geeft een hoge lob. Humpolec kopt de bal weg. Muto is nu in balbezit. Muto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Grummich geeft een lange en hoge pass. Muto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülow controleert de bal met de borst. Muto bereikt de bal nog maar net als eerste. Muto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Turek geeft een lange en hoge pass. Muto rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Wahadło ... Strafschop! Wahadło krijgt een gele kaart. Muto wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Humpolec neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Camp Nou - SK Tatra Smíchov 0:1

63e minuut.
Tarone geeft de bal voor. Rylich heeft problemen om de bal te vangen. Gorun is nu in balbezit. Gorun schiet op doel. Vlček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Camp Nou - SK Tatra Smíchov 1:1

70e minuut.
Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek met een sublieme pass. Humpolec is nu in balbezit. Humpolec haalt uit met een fantastische trap. Rolin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Camp Nou - SK Tatra Smíchov 1:2

77e minuut.
Beránek probeert naar een medespeler te passen. Turek rent richting de bal. Turek geeft een hoge lob. Humpolec maakt een snoekduik en kopt de bal. Rolin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Camp Nou - SK Tatra Smíchov 1:3

78e minuut.
Beránek is nu in balbezit. Beránek passt de bal in één keer door. Muto bereikt de bal nog maar net als eerste. Muto schiet op doel. Rolin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Camp Nou - SK Tatra Smíchov 1:4

83e minuut.
Beránek met een snelle inworp. Turek geeft een lange en hoge pass. Humpolec is nu in balbezit. Humpolec draait met de bal, schiet en ... Rolin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Janíček geeft een hoge lob. Turek kopt de bal weg. Muto is nu in balbezit. Humpolec is nu in balbezit. Humpolec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Beránek bereikt de bal nog maar net als eerste. Beránek geeft de bal voor. Turek rent richting de bal. Turek geeft een hoge lob. Muto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Camp Nou 63%, SK Tatra Smíchov 37%.
FC Camp Nou - SK Tatra Smíchov 1:4