Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zbrojovka1913!! KOVADLINA
taktika Tactiek IS-3
49% Balbezit 51%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 54.7
solide Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Poladov bereikt de bal nog maar net als eerste. Poladov geeft de bal voor. Végvári kopt de bal weg. Kutleša rent richting de bal. Kutleša haalt uit met een fantastische trap. Barulski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
de la Rosa is nu in balbezit. de la Rosa geeft een lange en hoge pass. Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutleša schiet op doel. Barulski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbrojovka1913!! - KOVADLINA 0:1

6e minuut.
de la Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. de la Rosa geeft de bal voor. Végvári probeert naar een medespeler te passen. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. Barulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Akords passt de bal met de wreef. Végvári is nu in balbezit. Végvári geeft een lange en hoge pass. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. Barulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Jianli geeft een hoge lob. Inworp. Moreno Rosillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kaftan de bal. Kaftan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Végvári onderschept slim de pass. Végvári met een sublieme pass. Ştefănescu is nu in balbezit. Daar is Kutleša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutleša geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu rent richting de bal. Maqueira verovert de bal door een tackle van achteren. Kutleša verovert de bal door een tackle van achteren. Kutleša haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbrojovka1913!! - KOVADLINA 0:2

32e minuut.
de la Rosa rent richting de bal. de la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Akords, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akords geeft een lange en hoge pass. Kutleša maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jacquot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquot geeft een hoge lob. Iosifidis geeft de bal voor. Ştefănescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Barulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Poladov is nu in balbezit. Poladov geeft een hoge lob. Berescu heeft problemen om de bal te vangen. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ... Barulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert de la Rosa de bal onder controle te krijgen. Végvári kopt de bal weg. Jacquot rent richting de bal. Kutleša is nu in balbezit. Kutleša haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Berescu is nu in balbezit. Berescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dirvonskas de bal. Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ... Barulski bokst de bal weg.

41e minuut.
Haitao geeft de bal voor. Inworp. Akords zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Végvári geeft een lange en hoge pass. Kutleša springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbrojovka1913!! - KOVADLINA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zbrojovka1913!! 78%, KOVADLINA 22%.
Zbrojovka1913!! - KOVADLINA 0:3

50e minuut.
Iosifidis is nu in balbezit. Dirvonskas onderschept slim de pass. Dirvonskas probeert naar een medespeler te passen. Kaftan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaftan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbrojovka1913!! - KOVADLINA 1:3

58e minuut.
Ştefănescu passt de bal met de wreef. Kutleša rent richting de bal. de la Rosa geeft de bal voor. Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Şinaz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Akords de bal. Akords geeft een hoge lob. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Berescu speelt de bal door. Végvári is nu in balbezit. Végvári geeft de bal voor. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbrojovka1913!! - KOVADLINA 1:4

65e minuut.
Kaftan bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári verovert de bal door een tackle van achteren. Végvári probeert naar een medespeler te passen. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. Barulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Végvári passt de bal in één keer door. Akords bereikt de bal nog maar net als eerste. Akords geeft een hoge lob. Kutleša krijgt zijn hoofd ertegen. Barulski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbrojovka1913!! - KOVADLINA 1:5

76e minuut.
Poladov onderschept slim de pass. Poladov met een sublieme pass. Akords met een sublieme pass. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. Barulski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zbrojovka1913!! 72%, KOVADLINA 28%.
Zbrojovka1913!! - KOVADLINA 1:5