Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rok Sharp Boys Haleny
moje-D2 Tactiek DA
51% Balbezit 49%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.5 gemiddelde waardering 63.2
solid Schieten outstanding
good Passen excellent
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Burza met een sublieme pass. Alończyk is nu in balbezit. Komínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Komínek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Zejval met een sublieme pass. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zejval legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zejval krijgt een gele kaart. Chiţu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chiţu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Garpozis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Contreras met de inworp. Daar is Krobot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krobot geeft een hoge lob. Chiţu krijgt zijn hoofd ertegen. Garpozis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Garpozis probeert naar een medespeler te passen. Krobot kopt de bal weg. Zejval controleert de bal met de borst. Contreras geeft een lange en hoge pass. Chiţu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Krobot geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kapr de bal. Chiţu rent richting de bal. Chiţu draait met de bal, schiet en ... Garpozis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Sharp Boys Haleny 0:1

24e minuut.
Burza onderschept slim de pass. Menettas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burza neemt een korte aanloop naar de penalty stip. El Ghandour werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rok - Sharp Boys Haleny 1:1

30e minuut.
Krobot rent richting de bal. Krobot passt de bal in één keer door. Contreras met een sublieme pass. Krobot is nu in balbezit. Krobot haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Alończyk speelt de bal door. Daar is Burza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trčka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trčka krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Krobot rent richting de bal. Krobot passt de bal in één keer door. Chiţu is nu in balbezit. Chiţu haalt uit met een fantastische trap. Garpozis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Sharp Boys Haleny 1:2

34e minuut.
Krobot speelt de bal door. Zejval rent richting de bal. Zejval passt de bal met de wreef. Komínek rent richting de bal. Komínek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Krobot rent richting de bal. Krobot passt de bal in één keer door. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras geeft de bal voor. Komínek springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Contreras passt de bal met de wreef. Komínek rent richting de bal. Komínek passt de bal zonder na te denken. Chiţu rent richting de bal. Chiţu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Sharp Boys Haleny 1:3

37e minuut.
Trčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trčka met een sublieme pass. Chiţu rent richting de bal. Chiţu schiet op doel. Garpozis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Sharp Boys Haleny 1:4

45e minuut.
Inworp. Hynais komt het veld opgelopen. Vinařický komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rok 79%, Sharp Boys Haleny 21%.
FC Rok - Sharp Boys Haleny 1:4

54e minuut.
Musto onderschept slim de pass. Musto passt de bal zonder na te denken. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Chiţu rent richting de bal. Chiţu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Contreras rent richting de bal. Contreras geeft een hoge lob. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Sharp Boys Haleny 1:5

63e minuut.
Chiţu passt de bal zonder na te denken. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras passt de bal in één keer door. Komínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Komínek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Hynais geeft de bal voor. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Komínek is nu in balbezit. Komínek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Sharp Boys Haleny 1:6

69e minuut.
Contreras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vinařický geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chiţu de bal. Chiţu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Sharp Boys Haleny 1:7

73e minuut.
Vinařický geeft een hoge lob. Chiţu rent richting de bal. Zejval rent richting de bal. Chiţu verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Zejval rent richting de bal. Chiţu verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Komínek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komínek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Chiţu kopt de bal weg. Contreras is nu in balbezit. Contreras passt de bal in één keer door. Komínek rent richting de bal. Komínek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hynais geeft de bal voor. Kehm rent richting de bal. Chiţu verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţu schiet op doel. Garpozis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Sharp Boys Haleny 1:8

87e minuut.
Pochodeň probeert naar een medespeler te passen. Hynais is nu in balbezit. Burza verovert de bal door een tackle van achteren. Burza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Otava passt de bal in één keer door. Contreras rent richting de bal. Contreras geeft een hoge lob. Komínek rent richting de bal. Komínek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Sharp Boys Haleny 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rok 65%, Sharp Boys Haleny 35%.
FC Rok - Sharp Boys Haleny 1:9