Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:15
  • Bekerwedstrijd: Český Pohár
  • Stadion: Berry Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 37000
Beránci Hustlers
Berry Tactiek Boo Boo
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
55.6 gemiddelde waardering 59.1
solide Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


12e minuut.
Karlíček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lizák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dân rent richting de bal. Lizák onderschept slim de pass. Lizák haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Giannelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos geeft de bal voor. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dân verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lizák neemt de hoekschop. Izaguirre krijgt zijn hoofd ertegen. Barbarič bokst de bal weg.

19e minuut.
Lazović probeert naar een medespeler te passen. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình met een sublieme pass. Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyś haalt uit met een fantastische trap. Uviďál verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Gallegos met een sublieme pass. Karlíček met een sublieme pass. Lizák rent richting de bal. Lizák geeft een lange en hoge pass. Izaguirre krijgt zijn hoofd ertegen. Barbarič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Krupič kopt de bal weg. Klungelig pakt Giuliano de bal. Giuliano speelt de bal door. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre schiet op doel. Barbarič bokst de bal weg.

27e minuut.
Izaguirre rent richting de bal. Krupič bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupič probeert naar een medespeler te passen. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre draait met de bal, schiet en ... Barbarič bokst de bal weg.

33e minuut.
Stehno passt de bal zonder na te denken. Šedivec rent richting de bal. Šedivec passt de bal met de wreef. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre draait met de bal, schiet en ... Barbarič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Mangabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangabeira geeft een hoge lob. Gecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Bình schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beránci 64%, Hustlers 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beránci - Hustlers 0:0

50e minuut.
Karyś haalt uit met een fantastische trap. Uviďál probeert naar een medespeler te passen. Karlíček kopt de bal weg. Daar is Lizák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizák geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bùi Bình zijn tegenspeler op de grond. Gecas raakt geblesseerd tijdens het duel. Gecas met een snel genomen vrije trap. Lizák is nu in balbezit. Lizák passt de bal zonder na te denken. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap. Barbarič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lizák geeft de bal voor. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Šedivec passt de bal in één keer door. Krupič geeft de bal voor. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Hustlers 0:1

62e minuut.
Mertlík neemt vlug de vrije trap. Daar is Giannelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Bình speelt de bal door. Lazović geeft de bal voor. Karyś krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Krupič speelt de bal door. Lizák rent richting de bal. Lizák geeft een hoge lob. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap. Barbarič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dân onderschept slim de pass. Lizák geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Izaguirre de bal. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap. Barbarič maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

68e minuut.
Lazović speelt de bal door. Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos passt de bal in één keer door. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap. Barbarič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Bùi Bình onderschept slim de pass. Bùi Bình passt de bal zonder na te denken. Zuska speelt de bal door. Izaguirre heeft problemen om de bal te vangen. Izaguirre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - Hustlers 0:2

85e minuut.
Krupič rent richting de bal. Krupič passt de bal met de wreef. Lizák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizák geeft een lange en hoge pass. Izaguirre springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beránci 51%, Hustlers 49%.
Beránci - Hustlers 0:2