Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kanalpucky 69 1FC Batelov
Bobo1 Tactiek pp
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.1 gemiddelde waardering 58.8
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Prešnajder passt de bal met de wreef. Zrúbecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrúbecký passt de bal met de wreef. Štorkán bereikt de bal nog maar net als eerste. Štorkán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Zrúbecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrúbecký met een sublieme pass. Zemín rent richting de bal. Zemín draait met de bal, schiet en ... Vidalón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - 1FC Batelov 1:0

13e minuut.
Tchuř is nu in balbezit. Tchuř probeert naar een medespeler te passen. Zrúbecký speelt de bal door. Zemín rent richting de bal. Zemín haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Kłomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłomski passt de bal in één keer door. Erat speelt de bal door. Šomek heeft problemen om de bal te vangen. Šomek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Hurdálek passt de bal met de wreef. Tchuř is nu in balbezit. Tchuř speelt de bal door. Zemín bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemín draait met de bal, schiet en ... Vidalón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Erat bereikt de bal nog maar net als eerste. Erat met een sublieme pass. Cichra bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlík verovert de bal door een tackle van achteren. Orlík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanalpucky 69 42%, 1FC Batelov 58%.
FC Kanalpucky 69 - 1FC Batelov 1:0

46e minuut.
Ouřada komt het veld opgelopen.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rybář komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Espinha geeft een hoge lob. Orlík kopt de bal weg. Rybář rent richting de bal. Rybář haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kanalpucky 69 - 1FC Batelov 1:1

66e minuut.
Jura heeft problemen om de bal te vangen. Jura geeft de bal voor. Šomek kopt de bal weg. Rybář is nu in balbezit. Rybář schiet op doel. Nešpor bokst de bal weg.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Radzinsky komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Erat rent richting de bal. Erat passt de bal zonder na te denken. Jura probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rybář, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybář haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Jura kopt de bal weg. Cichra heeft problemen om de bal te vangen. Radzinsky is nu in balbezit. Radzinsky draait met de bal, schiet en ... Nešpor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - 1FC Batelov 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanalpucky 69 53%, 1FC Batelov 47%.
FC Kanalpucky 69 - 1FC Batelov 1:2