Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kvasiči FC Koněšín
Stratos Tactiek 3-3-1-3
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 66.2
solid Schieten outstanding
solid Passen formidable
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
Kučera rent richting de bal. Kučera geeft een hoge lob. Strohschneider kopt de bal weg. Aceval bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceval haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hájný rent richting de bal. Hájný schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Hájný is nu in balbezit. Reizner met een sublieme pass. Bicek kopt de bal weg. Hájný rent richting de bal. Hájný draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Čepela kopt de bal weg. Mahen is nu in balbezit. Met opzet legt Rufr zijn tegenspeler op de grond. Rufr krijgt een gele kaart. Mahen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mahen met een snel genomen vrije trap. Danihelka kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lepšík werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Čepela bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kvasiči - FC Koněšín 1:0

17e minuut.
Casco speelt de bal door. Strohschneider rent richting de bal. Strohschneider geeft een hoge lob. Hájný springt en kopt de bal. Reizner probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Strohschneider rent richting de bal. Strohschneider geeft een lange en hoge pass. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný draait met de bal, schiet en ... Reizner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Strohschneider is nu in balbezit. Strohschneider met een sublieme pass. Aceval rent richting de bal. Aceval haalt uit met een fantastische trap. Reizner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kvasiči - FC Koněšín 1:1

36e minuut.
Kučera verovert de bal door een tackle van achteren. Kučera speelt de bal door. Daar is Strohschneider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strohschneider geeft een hoge lob. Hájný krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Strohschneider geeft een lange en hoge pass. Sałata kan de bal niet met de borst controleren. Hájný rent richting de bal. Hájný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kvasiči - FC Koněšín 1:2

42e minuut.
Danihelka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

45e minuut.
Macák probeert naar een medespeler te passen. Strohschneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Strohschneider passt de bal in één keer door. Aceval is nu in balbezit. Aceval schiet op doel. Reizner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kvasiči 60%, FC Koněšín 40%.
FC Kvasiči - FC Koněšín 1:2

54e minuut.
Strohschneider geeft de bal voor. Palík rent richting de bal. Hájný verovert de bal door een tackle van achteren. Hájný schiet op doel. Reizner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kvasiči - FC Koněšín 1:3

56e minuut.
Casco passt de bal in één keer door. Strohschneider rent richting de bal. Strohschneider met een sublieme pass. Klungelig pakt Aceval de bal. Aceval haalt uit met een fantastische trap. Reizner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný schiet op doel. Reizner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kvasiči - FC Koněšín 1:4

61e minuut.
Gawryś rent richting de bal. Gawryś geeft een hoge lob. Mahen kopt de bal weg. Čepela is nu in balbezit. Čepela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Rufr met een sublieme pass. Macák heeft problemen om de bal te vangen. Macák passt de bal met de wreef. Strohschneider is nu in balbezit. Strohschneider schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Strohschneider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czeczot onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Strohschneider neemt de hoekschop. Reizner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hájný maakt een snoekduik en kopt de bal. Reizner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kvasiči - FC Koněšín 1:5

65e minuut.
Cəmşidov rent richting de bal. Macák onderschept slim de pass. Macák probeert naar een medespeler te passen. Aceval rent richting de bal. Aceval draait met de bal, schiet en ... Reizner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hájný rent richting de bal. Hájný haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kvasiči - FC Koněšín 1:6

66e minuut.
Babits rent richting de bal. Babits passt de bal zonder na te denken. Čepela bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepela haalt uit met een fantastische trap. Lepšík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kvasiči - FC Koněšín 2:6

72e minuut.
Czeczot is nu in balbezit. Macák verovert de bal door een tackle van achteren. Macák passt de bal in één keer door. Daar is Aceval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aceval haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Strohschneider is nu in balbezit. Strohschneider geeft de bal voor. Hájný is nu in balbezit. Hájný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kvasiči - FC Koněšín 2:7

81e minuut.
Babits is nu in balbezit. Babits passt de bal met de wreef. Cəmşidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəmşidov geeft een lange en hoge pass. Čepela krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kvasiči 69%, FC Koněšín 31%.
FC Kvasiči - FC Koněšín 2:7