Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Team Název týmu™
352 Tactiek 5d
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 53.4
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Escalante rent richting de bal. Escalante passt de bal met de wreef. Fundakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fundakowski geeft een hoge lob. Leroy krijgt zijn hoofd ertegen. Kuča probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Mašek passt de bal met de wreef. Vejštěk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vejštěk passt de bal in één keer door. Zábojník is nu in balbezit. Zábojník schiet op doel. Ertemgöz bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jiroutka neemt de hoekschop. Zábojník krijgt zijn hoofd ertegen. Ertemgöz bokst de bal weg.

10e minuut.
Mašek kan de bal niet met de borst controleren. Mašek met een sublieme pass. Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Zábojník verovert de bal door een tackle van achteren. Zábojník schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - Název týmu™ 0:1

17e minuut.
Jiroutka neemt de hoekschop. Zábojník maakt een snoekduik en kopt de bal. Bellion onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mašek neemt de hoekschop. Ertemgöz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zábojník maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - Název týmu™ 0:2

22e minuut.
Fundakowski passt de bal in één keer door. Trzeciak rent richting de bal. Trzeciak geeft een hoge lob. Leroy springt en kopt de bal. Kuča werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - Název týmu™ 1:2

28e minuut.
Zralý is nu in balbezit. Zralý geeft de bal voor. Jiroutka kopt de bal weg. Zábojník rent richting de bal. Zábojník draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mezaroş probeert naar een medespeler te passen. Otruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante begaat een overtreding. Otruba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Otruba zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Team 57%, Název týmu™ 43%.
Green Team - Název týmu™ 1:2

50e minuut.
Mănăilă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fundakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fundakowski met een sublieme pass. Queixada is nu in balbezit. Queixada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Escalante met een sublieme pass. Fundakowski rent richting de bal. Fundakowski passt de bal met de wreef. Queixada bereikt de bal nog maar net als eerste. Queixada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Otruba geeft een lange en hoge pass. Mezaroş heeft problemen om de bal te vangen. Zábojník is nu in balbezit. Zábojník schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - Název týmu™ 1:3

65e minuut.
Escalante passt de bal zonder na te denken. Bellion met een sublieme pass. Albergo probeert naar een medespeler te passen. Leroy rent richting de bal. Leroy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bellion controleert de bal met de borst. Vejštěk rent richting de bal. Bellion tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bellion krijgt een gele kaart. Vejštěk moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Vejštěk kan niet meer verder spelen. Humplík komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Otruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Otruba geeft de bal voor. Zábojník rent richting de bal. Zábojník schiet op doel. Ertemgöz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - Název týmu™ 1:4

71e minuut.
Otruba onderschept slim de pass. Otruba probeert naar een medespeler te passen. Zábojník bereikt de bal nog maar net als eerste. Zábojník haalt uit met een fantastische trap. Ertemgöz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - Název týmu™ 1:5

73e minuut.
Escalante met een sublieme pass. Fundakowski rent richting de bal. Fundakowski passt de bal zonder na te denken. Queixada is nu in balbezit. Queixada schiet op doel. Kuča verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Albergo passt de bal in één keer door. Leroy rent richting de bal. Leroy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Trzeciak de bal. Trzeciak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

85e minuut.
Trzeciak probeert naar een medespeler te passen. Albergo is nu in balbezit. Albergo geeft de bal voor. Queixada krijgt zijn hoofd ertegen. Kuča werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - Název týmu™ 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Team 43%, Název týmu™ 57%.
Green Team - Název týmu™ 2:5