Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Haluzaři FC Starobrno Warriors
442 Tactiek T01 (4-1-3-1-1)
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 60.8
very good Schieten outstanding
good Passen excellent
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Glomazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pěnkava speelt de bal door. Brończyk is nu in balbezit. Brończyk schiet op doel. Ismaili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - FC Starobrno Warriors 0:1

3e minuut.
Hacsek met de inworp. Pěnkava geeft de bal voor. Bogunović heeft problemen om de bal te vangen. Glomazić rent richting de bal. Glomazić haalt uit met een fantastische trap. Ismaili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Daar is Glomazić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glomazić speelt de bal door. Pondeljak met een sublieme pass. Klungelig pakt Brończyk de bal. Brończyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - FC Starobrno Warriors 0:2

8e minuut.
Daar is Pondeljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matýzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pondeljak onderschept slim de pass. Glomazić rent richting de bal. Glomazić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
De Rosario bereikt de bal nog maar net als eerste. Hříbek rent richting de bal. Hříbek passt de bal in één keer door. Matýzek geeft een hoge lob. Phong maakt een snoekduik en kopt de bal. Brătescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Glomazić rent richting de bal. Gerasimenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Glomazić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hacsek met een snel genomen vrije trap. Brończyk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pondeljak met een sublieme pass. Hacsek rent richting de bal. Hacsek passt de bal zonder na te denken. Brończyk is nu in balbezit. Brończyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Glomazić rent richting de bal. Glomazić passt de bal zonder na te denken. Brończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Brończyk haalt uit met een fantastische trap. Ismaili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - FC Starobrno Warriors 0:3

31e minuut.
Matýzek is nu in balbezit. Pondeljak is nu in balbezit. Met opzet legt Matýzek zijn tegenspeler op de grond. Matýzek krijgt een gele kaart. Pondeljak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hacsek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Glomazić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pěnkava passt de bal in één keer door. Daar is Pondeljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pondeljak met een sublieme pass. Brończyk rent richting de bal. Brończyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hacsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacsek speelt de bal door. Pondeljak met een sublieme pass. Glomazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Glomazić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pěnkava kopt de bal weg. Brończyk is nu in balbezit. Glomazić rent richting de bal. Glomazić draait met de bal, schiet en ... Iglesias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ismaili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Hacsek kopt de bal weg. Klungelig pakt Brończyk de bal. Bogunović maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bogunović moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bogunović schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

37e minuut.
Pondeljak met een sublieme pass. Glomazić is nu in balbezit. Pěnkava speelt de bal door. Brończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Brończyk schiet op doel. Ismaili bokst de bal weg.

39e minuut.
Tekel probeert naar een medespeler te passen. Hacsek is nu in balbezit. Hacsek passt de bal in één keer door. Brończyk is nu in balbezit. Brończyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pěnkava rent richting de bal. Pěnkava passt de bal met de wreef. Pondeljak probeert naar een medespeler te passen. Brończyk is nu in balbezit. Glomazić geeft een hoge lob. Ismaili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Pondeljak met een sublieme pass. Pěnkava rent richting de bal. Pěnkava geeft de bal voor. Brończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Brończyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. De Anda komt het veld opgelopen. Grazzani komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Haluzaři 68%, FC Starobrno Warriors 32%.
Fc Haluzaři - FC Starobrno Warriors 0:3

46e minuut.
De Anda rent richting de bal. Brończyk is nu in balbezit. Hacsek speelt de bal door. De Anda rent richting de bal. De Anda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Pěnkava speelt de bal door. Gerasimenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grazzani probeert naar een medespeler te passen. Brończyk is nu in balbezit. Brończyk schiet op doel. Ismaili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Brunat kopt de bal weg. De Anda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hacsek met een sublieme pass. Brończyk rent richting de bal. Brończyk haalt uit met een fantastische trap. Ismaili bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - FC Starobrno Warriors 0:4

55e minuut.
Gerasimenko bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rosario bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerasimenko passt de bal zonder na te denken. Phong rent richting de bal. Phong schiet op doel. Brătescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Hacsek passt de bal zonder na te denken. De Anda rent richting de bal. Daar is Brończyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brończyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - FC Starobrno Warriors 0:5

62e minuut.
Kacovský met een sublieme pass. Skurský rent richting de bal. Skurský passt de bal in één keer door. Phong geeft een hoge lob. De Rosario rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De Rosario bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rosario draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - FC Starobrno Warriors 1:5

64e minuut.
Gnecco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Rosario rent richting de bal. Gnecco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gnecco krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Grazzani met een snelle inworp. Pěnkava geeft een hoge lob. Brończyk rent richting de bal. Brończyk haalt uit met een fantastische trap. Ismaili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Haluzaři - FC Starobrno Warriors 1:6

71e minuut.
Pěnkava speelt de bal door. Grazzani is nu in balbezit. Grazzani passt de bal zonder na te denken. De Anda is nu in balbezit. De Anda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kacovský rent richting de bal. Pěnkava onderschept slim de pass. Pěnkava passt de bal zonder na te denken. Brończyk rent richting de bal. Brończyk haalt uit met een fantastische trap. Ismaili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Anda bereikt de bal nog maar net als eerste. De Anda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Haluzaři 62%, FC Starobrno Warriors 38%.
Fc Haluzaři - FC Starobrno Warriors 1:6