Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bustik Barcelona.FC
4-1-3-2 Tactiek smrt
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
47 gemiddelde waardering 58.3
goed Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Kúbek verovert de bal door een tackle van achteren. Kúbek speelt de bal door. Brdička bereikt de bal nog maar net als eerste. Losna rent richting de bal. Roa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Echenique passt de bal in één keer door. Roa speelt de bal door. Losna bereikt de bal nog maar net als eerste. Losna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bustik - Barcelona.FC 0:1

20e minuut.
Klungelig pakt Zdvíhal de bal. Zdvíhal geeft een hoge lob. Surdu controleert de bal met de borst. Saudek rent richting de bal. Saudek schiet op doel. Raríz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa passt de bal zonder na te denken. Losna bereikt de bal nog maar net als eerste. Losna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bustik - Barcelona.FC 0:2

26e minuut.
Roa probeert naar een medespeler te passen. Zdvíhal is nu in balbezit. Zdvíhal geeft de bal voor. Losna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Losna schiet op doel. Raríz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Dlabaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatore is nu in balbezit. Amatore passt de bal met de wreef. Losna rent richting de bal. Losna schiet op doel. Raríz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roa is nu in balbezit. Roa geeft de bal voor. Paal! Losna heeft problemen om de bal te vangen. Losna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bustik - Barcelona.FC 0:3

40e minuut.
Klungelig pakt Bahamonde de bal. Ðujić is nu in balbezit. Bahamonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðujić rent richting de bal. Ðujić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Fraschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraschini geeft de bal voor. Kúbek onderschept slim de pass. Bahamonde is nu in balbezit. Bahamonde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bustik - Barcelona.FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bustik 46%, Barcelona.FC 54%.
Bustik - Barcelona.FC 1:3

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scolari met de inworp. Norma met een sublieme pass. Ðujić rent richting de bal. Ðujić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Amatore geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bahamonde stond buitenspel. Echenique maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Losna rent richting de bal. Losna haalt uit met een fantastische trap. Raríz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amatore rent richting de bal. Saudek onderschept slim de pass. Saudek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bustik - Barcelona.FC 1:4

55e minuut.
Bahamonde controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Echenique maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Levar heeft problemen om de bal te vangen. Losna bereikt de bal nog maar net als eerste. Losna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kúbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kúbek met een sublieme pass. Losna heeft problemen om de bal te vangen. Losna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bustik - Barcelona.FC 1:5

62e minuut.
Fraschini rent richting de bal. Fraschini passt de bal in één keer door. Norma speelt de bal door. Ðujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðujić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Levar bereikt de bal nog maar net als eerste. Levar geeft een hoge lob. Saudek rent richting de bal. Saudek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bustik - Barcelona.FC 1:6

65e minuut.
Duffek komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Norma met een sublieme pass. Bahamonde bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zdvíhal. Zdvíhal krijgt een gele kaart.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roa met een snelle inworp. Kúbek rent richting de bal. Kúbek geeft een lange en hoge pass. Losna maakt een snoekduik en kopt de bal. Raríz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Surdu rent richting de bal. Surdu passt de bal in één keer door. Fraschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraschini geeft een hoge lob. Ðujić rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Vlăsceanu geeft de bal voor. Losna rent richting de bal. Losna passt de bal met de wreef. Saudek is nu in balbezit. Saudek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bustik - Barcelona.FC 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bustik 44%, Barcelona.FC 56%.
Bustik - Barcelona.FC 1:7