Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WOODFOOT DNB KladnoCity
WW 2 Tactiek abcd
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
51 gemiddelde waardering 60.3
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Vela rent richting de bal. Jamali is nu in balbezit. Vela onderschept slim de pass. Vela geeft de bal voor. Feitosa springt en kopt de bal. Fonsalia bokst de bal weg.

5e minuut.
Tysiąc is nu in balbezit. Plet onderschept slim de pass. Plet passt de bal met de wreef. Jouza rent richting de bal. Jouza schiet op doel. Vujovik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Ruscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruscio probeert naar een medespeler te passen. Plet rent richting de bal. Plet geeft een lange en hoge pass. Rosebrock krijgt zijn hoofd ertegen. Vujovik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Nikodým met een snelle inworp. Loayza rent richting de bal. Loayza passt de bal in één keer door. Jouza is nu in balbezit. Jouza haalt uit met een fantastische trap. Vujovik bokst de bal weg.

15e minuut.
Cornejo onderschept slim de pass. Jouza verovert de bal door een tackle van achteren. Michalski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Michalski krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ruscio met een sublieme pass. Loayza geeft een hoge lob. Rosebrock maakt een snoekduik en kopt de bal. Michalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Plet is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Jouza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plet rent richting de bal. Plet passt de bal zonder na te denken. Jouza rent richting de bal. Jouza draait met de bal, schiet en ... Vujovik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Plet is nu in balbezit. Plet geeft de bal voor. Bignotti kan de bal niet met de borst controleren. Jouza rent richting de bal. Jouza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Plet bereikt de bal nog maar net als eerste. Plet passt de bal zonder na te denken. Jouza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouza schiet op doel. Cornejo onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOODFOOT 66%, DNB KladnoCity 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WOODFOOT - DNB KladnoCity 0:0

51e minuut.
Saaresmaa geeft een hoge lob. Batatina kopt de bal weg. Vela rent richting de bal. Vela schiet op doel. Fonsalia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WOODFOOT - DNB KladnoCity 1:0

59e minuut.
Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Feitosa rent richting de bal. Evans rent richting de bal. Feitosa rent richting de bal. Feitosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tysiąc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tysiąc passt de bal met de wreef. Koclęga heeft problemen om de bal te vangen. Jouza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Aldosa speelt de bal door. Evans rent richting de bal. Evans geeft de bal voor. Vela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Ruscio speelt de bal door. Plet rent richting de bal. Plet probeert naar een medespeler te passen. Jouza is nu in balbezit. Jouza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Batatina probeert de bal aan de voet te houden. Plet is nu in balbezit. Plet passt de bal in één keer door. Jouza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouza haalt uit met een fantastische trap. Vujovik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Nikodým bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikodým passt de bal met de wreef. Koclęga probeert de bal aan de voet te houden. Jouza is nu in balbezit. Jouza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Plet rent richting de bal. Plet probeert naar een medespeler te passen. Rosebrock rent richting de bal. Rosebrock schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WOODFOOT - DNB KladnoCity 1:1

82e minuut.
Rosebrock kopt de bal weg. Tysiąc verovert de bal door een tackle van achteren. Plet controleert de bal met de borst. Plet geeft de bal voor. Jouza springt en kopt de bal. Vujovik bokst de bal weg.

84e minuut.
Loayza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Feitosa is nu in balbezit. Nikodým maakt een afschuwelijke overtreding. Nikodým krijgt een gele kaart. Feitosa raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bignotti neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Inworp. Ruscio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plet bereikt de bal nog maar net als eerste. Plet geeft een hoge lob. Rosebrock springt en kopt de bal. Vujovik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Batatina rent richting de bal. Loayza rent richting de bal. Loayza geeft een lange en hoge pass. Jouza rent richting de bal. Jouza schiet op doel. Vujovik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOODFOOT 57%, DNB KladnoCity 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WOODFOOT - DNB KladnoCity 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

99e minuut.
Plet is nu in balbezit. Plet geeft een hoge lob. Jouza rent richting de bal. Jouza haalt uit met een fantastische trap. Vujovik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOODFOOT 51%, DNB KladnoCity 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WOODFOOT - DNB KladnoCity 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOODFOOT 50%, DNB KladnoCity 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WOODFOOT - DNB KladnoCity 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Brizzi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
WOODFOOT - DNB KladnoCity 1:2
---
Vela zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Rosebrock neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
WOODFOOT - DNB KladnoCity 1:3
---
Feitosa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jouza neemt zijn aanloop. Vujovik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Bignotti neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Fonsalia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
WOODFOOT - DNB KladnoCity 2:3
---
Plet neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Vujovik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Batatina neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WOODFOOT - DNB KladnoCity 3:3
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ruscio neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Aldosa legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
WOODFOOT - DNB KladnoCity 4:3
---