Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prague team Arsenal Prague
Xaomi Tactiek FT1
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 61.9
solid Schieten outstanding
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Surový speelt de bal door. Rose rent richting de bal. Miranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose onderschept slim de pass. Rose draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bingowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bingowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rose kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Arsenal Prague 0:1

5e minuut.
Chiacu passt de bal in één keer door. Rose met een sublieme pass. Fernández Llosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Llosa geeft een hoge lob. Bingowicz springt en kopt de bal. Guc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ippoliti met een sublieme pass. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose haalt uit met een fantastische trap. Guc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Arsenal Prague 0:2

8e minuut.
Surový rent richting de bal. Surový passt de bal zonder na te denken. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Arsenal Prague 0:3

13e minuut.
Fernández Llosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Llosa geeft een lange en hoge pass. Bingowicz rent richting de bal. Bingowicz draait met de bal, schiet en ... Guc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Arsenal Prague 0:4

16e minuut.
Czagala kopt de bal weg. Surový is nu in balbezit. Surový passt de bal in één keer door. Fernández Llosa is nu in balbezit. Fernández Llosa geeft de bal voor. Guc bokst de bal weg. Bingowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Arsenal Prague 0:5

19e minuut.
Surový verovert de bal door een tackle van achteren. Surový met een sublieme pass. Fernández Llosa speelt de bal door. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz haalt uit met een fantastische trap. Guc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Chiacu kopt de bal weg. Caroço bereikt de bal nog maar net als eerste. Treściński speelt de bal door. Rose rent richting de bal. Rose draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Czagala met een sublieme pass. Alkış rent richting de bal. Belović is nu in balbezit. Belović haalt uit met een fantastische trap. Costenco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Arsenal Prague 1:5

29e minuut.
Ippoliti rent richting de bal. Rose verovert de bal door een tackle van achteren. Rose passt de bal in één keer door. Fernández Llosa geeft een lange en hoge pass. Bingowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Arsenal Prague 1:6

31e minuut.
Kokorus met een sublieme pass. Klungelig pakt Rose de bal. Bingowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose rent richting de bal. Rose draait met de bal, schiet en ... Guc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Piwoński geeft een lange en hoge pass. Treściński kopt de bal weg. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz geeft een lange en hoge pass. Rose krijgt zijn hoofd ertegen. Guc bokst de bal weg.

37e minuut.
Daar is Czagala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surový onderschept slim de pass. Surový probeert naar een medespeler te passen. Rose rent richting de bal. Rose haalt uit met een fantastische trap. Guc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rose is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bingowicz is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fernández Llosa zal de hoekschop nemen. Bingowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Guc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Arsenal Prague 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prague team 70%, Arsenal Prague 30%.
Prague team - Arsenal Prague 1:7

46e minuut.
Surový is nu in balbezit. Surový probeert naar een medespeler te passen. Caroço is nu in balbezit. Bingowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bingowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bingowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński rent richting de bal. Bingowicz onderschept slim de pass. Bingowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Arsenal Prague 1:8

52e minuut.
Bingowicz passt de bal in één keer door. Rose is nu in balbezit. Ippoliti begaat een overtreding. Ippoliti krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Şaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Şaner de bal. Şaner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fernández Llosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Llosa geeft een lange en hoge pass. Guc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Klungelig pakt Caroço de bal. Surový geeft de bal voor. Rose is nu in balbezit. Rose haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Arsenal Prague 1:9

75e minuut.
Barredo passt de bal in één keer door. Daar is Surový, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surový met een sublieme pass. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mannaro onderschept slim de pass. Surový is nu in balbezit. Surový probeert naar een medespeler te passen. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose draait met de bal, schiet en ... Guc bokst de bal weg.

84e minuut.
Kokorus onderschept slim de pass. Kokorus speelt de bal door. Fernández Llosa speelt de bal door. Rose is nu in balbezit. Rose haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Belović is nu in balbezit. Mannaro onderschept slim de pass. Mannaro geeft een lange en hoge pass. Fernández Llosa controleert de bal met de borst. Fernández Llosa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Fernández Llosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Llosa passt de bal zonder na te denken. Rose rent richting de bal. Rose haalt uit met een fantastische trap. Guc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Arsenal Prague 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prague team 61%, Arsenal Prague 39%.
Prague team - Arsenal Prague 1:10