Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
2002 Mülheim Verein für Frieden & Fortschritt
defensiv Tactiek 4-212-1_rev4_wd
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 51.6
unsatisfactory Schieten excellent
good Passen excellent
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafka is nu in balbezit. Kafka geeft een lange en hoge pass. Pascua is nu in balbezit. Pascua draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chlewiński met een harde bal richting middenveld. Gärke kopt de bal weg. Pascua bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascua haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pascua is nu in balbezit. Pascua schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Pascua rent richting de bal. Bezunartea met een sublieme pass. Kafka kopt de bal weg. Pascua is nu in balbezit. Pascua schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Bezunartea met een harde bal richting middenveld. Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Pascua heeft problemen om de bal te vangen. Jakobs begaat een overtreding. Pascua is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kafka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pascua springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Gärke is nu in balbezit. Gärke geeft een lange en hoge pass. Werne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pascua springt en kopt de bal. Bezunartea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Verein für Frieden & Fortschritt 0:1

24e minuut.
Gärke heeft problemen om de bal te vangen. Gärke speelt de bal door. Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt geeft een lange en hoge pass. Pascua krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kafka probeert naar een medespeler te passen. Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt geeft een hoge lob. Pascua is nu in balbezit. Pascua schiet op doel. Bezunartea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Gärke heeft problemen om de bal te vangen. Gärke met een sublieme pass. Pascua rent richting de bal. Pascua schiet op doel. Jabłko probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Jabłko kopt de bal weg. Werne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laner is nu in balbezit. Pascua verovert de bal door een tackle van achteren. Pascua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Verein für Frieden & Fortschritt 0:2

45e minuut.
Gärke onderschept slim de pass. Gärke geeft de bal voor. Chlewiński heeft problemen om de bal te vangen. Pascua rent richting de bal. Pascua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Verein für Frieden & Fortschritt 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2002 Mülheim 69%, Verein für Frieden & Fortschritt 31%.
2002 Mülheim - Verein für Frieden & Fortschritt 0:3

50e minuut.
Gärke rent richting de bal. Gärke passt de bal in één keer door. Pascua bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Verein für Frieden & Fortschritt 0:4

55e minuut.
Pascua kopt de bal weg. Daar is Kafka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kafka met een sublieme pass. Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kafka passt de bal met de wreef. Pascua bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascua passt de bal met de wreef. Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Oberhauser probeert naar een medespeler te passen. Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt passt de bal zonder na te denken. Pascua rent richting de bal. Pascua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Verein für Frieden & Fortschritt 0:5

77e minuut.
Jabłko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bechstädt met een snelle inworp. Kafka is nu in balbezit. Kafka geeft de bal voor. Bezunartea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Laner de bal. Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärke geeft de bal voor. Pascua springt en kopt de bal. Bezunartea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Verein für Frieden & Fortschritt 0:6

80e minuut.
Kafka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafka passt de bal in één keer door. Oberhauser probeert naar een medespeler te passen. Pascua rent richting de bal. Pascua haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kafka kopt de bal weg. Werne heeft problemen om de bal te vangen. Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärke geeft een lange en hoge pass. Pascua krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Verein für Frieden & Fortschritt 0:7

89e minuut.
Subekti probeert naar een medespeler te passen. Gärke geeft de bal voor. Klungelig pakt Pascua de bal. Pascua haalt uit met een fantastische trap. Bezunartea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Verein für Frieden & Fortschritt 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2002 Mülheim 67%, Verein für Frieden & Fortschritt 33%.
2002 Mülheim - Verein für Frieden & Fortschritt 0:8