Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schalalalalalalala FC.Hurra
Commando Tactiek ABS
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50 gemiddelde waardering 57.3
solid Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen excellent


11e minuut.
Mazet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazet passt de bal in één keer door. Šedina controleert de bal met de borst. Mazet rent richting de bal. Mazet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Merson is nu in balbezit. Mauritz verovert de bal door een tackle van achteren. Mauritz met een sublieme pass. Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Segemann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Bertrands passt de bal met de wreef. Maršanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maršanić met een sublieme pass. Mazet is nu in balbezit. Mazet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Šedina rent richting de bal. Šedina passt de bal in één keer door. Gerber met een sublieme pass. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pohlers is nu in balbezit. Mazet verovert de bal door een tackle van achteren. Champion is nu in balbezit. Champion schiet op doel. Bierek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Champion is nu in balbezit. Champion passt de bal zonder na te denken. Mazet is nu in balbezit. Mazet haalt uit met een fantastische trap. Bierek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalalalalalalala 55%, FC.Hurra 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schalalalalalalala - FC.Hurra 0:0

47e minuut.
Lahrius met een sublieme pass. Pohlers is nu in balbezit. Mazet onderschept slim de pass. Mazet schiet op doel. Bierek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Bertrands rent richting de bal. Bertrands passt de bal met de wreef. Champion is nu in balbezit. Champion draait met de bal, schiet en ... Maršanić probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Mazet geeft een hoge lob. Fauser heeft problemen om de bal te vangen. Champion rent richting de bal. Champion schiet op doel. Bierek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - FC.Hurra 0:1

65e minuut.
Šedina speelt de bal door. Klungelig pakt Maršanić de bal. Mazet rent richting de bal. Mazet schiet op doel. Bierek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Lahrius kopt de bal weg. Piolanti speelt de bal door. Daar is Pohlers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazet rent richting de bal. Mazet haalt uit met een fantastische trap. Bierek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Bertrands met een sublieme pass. Maršanić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mazet de bal. Mazet haalt uit met een fantastische trap. Bierek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pohlers is nu in balbezit. Maršanić onderschept slim de pass. Maršanić passt de bal met de wreef. Daar is Mazet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazet haalt uit met een fantastische trap. Bierek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Champion rent richting de bal. Champion haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Champion rent richting de bal. Champion haalt uit met een fantastische trap. Bierek bokst de bal weg.

85e minuut.
Merson onderschept slim de pass. Merson geeft een hoge lob. Champion kopt de bal weg. Mazet rent richting de bal. Mazet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalalalalalalala 67%, FC.Hurra 33%.
Schalalalalalalala - FC.Hurra 0:1