Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haasler FC Viktoria Preussen
Has - 433 AT Tactiek 3-3-1-3-opt.
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
40.1 gemiddelde waardering 51.1
average Schieten solid
adequate Passen solid
adequate Verdedigen excellent


9e minuut.
Zmartwiony rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lenz. Zmartwiony is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Busca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zmartwiony springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Jargaš passt de bal met de wreef. Rolfo probeert de bal aan de voet te houden. Mondragón rent richting de bal. Mondragón draait met de bal, schiet en ... Bertin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Busca passt de bal zonder na te denken. Andrejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejić passt de bal in één keer door. Busca bereikt de bal nog maar net als eerste. Busca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Opasiński geeft een lange en hoge pass. Jargaš kopt de bal weg. Mondragón is nu in balbezit. Mondragón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Haasler FC - Viktoria Preussen 1:0

40e minuut.
Busca speelt de bal door. Klungelig pakt Andrejić de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Derbin. Andrejić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Andrejić kan niet meer verder spelen. Bjerge komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haasler FC 73%, Viktoria Preussen 27%.
Haasler FC - Viktoria Preussen 1:0

46e minuut.
Arnau komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bjerge is nu in balbezit. Bjerge passt de bal met de wreef. Ávalos met een sublieme pass. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Derbin rent richting de bal. Derbin probeert naar een medespeler te passen. Jargaš is nu in balbezit. Jargaš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Gorshkov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ávalos de bal onder controle te krijgen. Derbin is nu in balbezit. Mondragón rent richting de bal. Mondragón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haasler FC 69%, Viktoria Preussen 31%.
Haasler FC - Viktoria Preussen 1:0