Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Westwood Allstars Numan_cia
5-3-2 Tactiek 77
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
49.9 gemiddelde waardering 51.4
solid Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen solid


10e minuut.
Butilă speelt de bal door. Fusini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusini passt de bal in één keer door. Toker bereikt de bal nog maar net als eerste. Toker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Numan_cia 0:1

15e minuut.
Butilă rent richting de bal. Butilă passt de bal in één keer door. Knioch rent richting de bal. Toker bereikt de bal nog maar net als eerste. Toker haalt uit met een fantastische trap. Hansa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Borak rent richting de bal. Toker onderschept slim de pass. Toker speelt de bal door. Knioch rent richting de bal. Knioch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hansa bokst de bal weg.

33e minuut.
Murillo probeert de bal aan de voet te houden. Galath probeert naar een medespeler te passen. Addesso rent richting de bal. Dobos verovert de bal door een tackle van achteren. Dobos draait met de bal, schiet en ... Kuresson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Klungelig pakt Addesso de bal. Garbers speelt de bal door. Dobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobos geeft een hoge lob. Kaša krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ordóñez speelt de bal door. Benteli rent richting de bal. Benteli probeert naar een medespeler te passen. Toker rent richting de bal. Toker draait met de bal, schiet en ... Hansa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westwood Allstars 52%, Numan_cia 48%.
Westwood Allstars - Numan_cia 0:1

48e minuut.
Addesso onderschept slim de pass. Dobos rent richting de bal. Dobos passt de bal met de wreef. Kaša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaša schiet op doel. Kuresson bokst de bal weg.

58e minuut.
Santos geeft een lange en hoge pass. Ordóñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ordóñez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

64e minuut.
Graeve passt de bal met de wreef. Garbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbers passt de bal met de wreef. Dobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tayar is nu in balbezit. Tayar passt de bal zonder na te denken. Dobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobos draait met de bal, schiet en ... Kuresson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Westwood Allstars - Numan_cia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westwood Allstars 40%, Numan_cia 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Westwood Allstars - Numan_cia 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Lesme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesme probeert naar een medespeler te passen. Toker rent richting de bal. Toker draait met de bal, schiet en ... Paisán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

102e minuut.
Ordóñez onderschept slim de pass. Benteli heeft problemen om de bal te vangen. Benteli passt de bal met de wreef. Toker is nu in balbezit. Toker haalt uit met een fantastische trap. Hansa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westwood Allstars 68%, Numan_cia 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Westwood Allstars - Numan_cia 1:1

107e minuut.
Addesso rent richting de bal. Dobos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Addesso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Addesso met een snel genomen vrije trap. Paisán kopt de bal weg. Lesme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesme draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

118e minuut.
Graeve controleert de bal met de borst. Graeve met een sublieme pass. Daar is Kaša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tayar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tayar draait met de bal, schiet en ... Kuresson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westwood Allstars 45%, Numan_cia 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Westwood Allstars - Numan_cia 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Toker kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Hansa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Kaša neemt de penalty, wat een uithaal! Kuresson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Benteli legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Hansa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Numan_cia 1:2
---
Dobos kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
---
Knioch legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Numan_cia 1:3
---
Jork legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
---
Butilă neemt de penalty, wat een uithaal! Hansa bokst de bal weg.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tayar neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Numan_cia 2:3
---
Ordóñez neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Westwood Allstars - Numan_cia 2:4
---