Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lamborghini Racing Team the-physicals
Aventador Tactiek 523_2.0
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 17
44.7 gemiddelde waardering 47.3
very good Schieten solid
average Passen solid
average Verdedigen solid


6e minuut.
Agăt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kramski. Agăt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Căpusa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ratkowski springt en kopt de bal. Navarrete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - the-physicals 1:0

13e minuut.
Parisi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rotermund rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Căpusa. Căpusa krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Trujillo geeft de bal voor. Inworp. Peperkorn met een snelle inworp. Valero is nu in balbezit. Valero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ratkowski passt de bal zonder na te denken. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa passt de bal met de wreef. Ratkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratkowski schiet op doel. Navarrete bokst de bal weg.

45e minuut.
Parisi is nu in balbezit. Parisi geeft een hoge lob. D`Hooghe kopt de bal weg. Valero rent richting de bal. Valero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamborghini Racing Team 60%, the-physicals 40%.
Lamborghini Racing Team - the-physicals 1:0

46e minuut.
Klungelig pakt Landhäusser de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suhardiman. Landhäusser is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kalwara zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rotermund kopt de bal weg. D`Hooghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero verovert de bal door een tackle van achteren. Valero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Lylyk kopt de bal weg. Landhäusser bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhardiman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suhardiman krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Kalwara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kerner komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Trujillo rent richting de bal. Valero onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van D`Hooghe. D`Hooghe krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Căpusa neemt vlug de vrije trap. Suhardiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhardiman met een sublieme pass. Ratkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gromadzki is nu in balbezit. Agăt verovert de bal door een tackle van achteren. Agăt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - the-physicals 2:0

86e minuut.
Suhardiman rent richting de bal. Landhäusser rent richting de bal. Suhardiman rent richting de bal. Landhäusser rent richting de bal. Landhäusser geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamborghini Racing Team 55%, the-physicals 45%.
Lamborghini Racing Team - the-physicals 2:0