Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slegar Wanderers Einheit Pankow
Boh Tactiek hn5-3-2BAY
53% Balbezit 47%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.2 gemiddelde waardering 57.5
good Schieten formidable
solid Passen very good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Daar is Kołodziejek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joder verovert de bal door een tackle van achteren. Joder probeert naar een medespeler te passen. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Delle Fraine onderschept slim de pass. Delle Fraine passt de bal met de wreef. Dahlmann speelt de bal door. Wiggers probeert de bal met de borst te controleren. Wiggers geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Brandmeier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wiggers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiggers speelt de bal door. Langendorf rent richting de bal. Langendorf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Joder bereikt de bal nog maar net als eerste. Joder geeft een lange en hoge pass. Favaloro heeft problemen om de bal te vangen. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dahlmann onderschept slim de pass. Dahlmann met een sublieme pass. Favaloro is nu in balbezit. Langendorf onderschept slim de pass. Langendorf draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiggers met een snelle inworp. Dahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlmann geeft een lange en hoge pass. Langendorf springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Jenniches geeft een lange en hoge pass. Dahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf rent richting de bal. Langendorf haalt uit met een fantastische trap. Hader werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - Einheit Pankow 0:1

30e minuut.
Dahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf rent richting de bal. Favaloro rent richting de bal. Langendorf onderschept slim de pass. Langendorf haalt uit met een fantastische trap. Hader bokst de bal weg. Langendorf rent richting de bal. Langendorf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - Einheit Pankow 0:2

32e minuut.
Gastiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Joder onderschept slim de pass. Klungelig pakt Joder de bal. Joder geeft de bal voor. Langendorf maakt een snoekduik en kopt de bal. Hader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slegar Wanderers 64%, Einheit Pankow 36%.
Slegar Wanderers - Einheit Pankow 0:2

52e minuut.
Dahlmann geeft een hoge lob. Klungelig pakt Favaloro de bal. Langendorf rent richting de bal. Langendorf schiet op doel. Hader werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Stănică met een sublieme pass. Dahlmann speelt de bal door. Wiggers probeert naar een medespeler te passen. Langendorf rent richting de bal. Langendorf haalt uit met een fantastische trap. Hader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Dahlmann passt de bal in één keer door. Wiggers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiggers passt de bal met de wreef. Langendorf heeft problemen om de bal te vangen. Langendorf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Baues de bal. Bošotin is nu in balbezit. Baues begaat een overtreding. Baues krijgt een gele kaart. Bošotin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Redknapp met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Wiggers heeft problemen om de bal te vangen. Wiggers passt de bal in één keer door. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Joder speelt de bal door. Favaloro bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf onderschept slim de pass. Langendorf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - Einheit Pankow 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slegar Wanderers 62%, Einheit Pankow 38%.
Slegar Wanderers - Einheit Pankow 0:3