Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Cocks Silver 47
EnJQcYabvWGaUapF Tactiek F3-1up
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
50 gemiddelde waardering 61
redelijk Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


10e minuut.
Memering geeft een hoge lob. Hiemer kopt de bal weg. Kolisnichenko heeft problemen om de bal te vangen. Memering bereikt de bal nog maar net als eerste. Memering schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Inworp. Abreu met een snelle inworp. Paul speelt de bal door. Memering bereikt de bal nog maar net als eerste. Memering schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ecos Falsos verovert de bal door een tackle van achteren. Hiemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecos Falsos begaat een overtreding. Ecos Falsos krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Paul is nu in balbezit. Paul geeft een lange en hoge pass. Memering kopt de bal weg. Ecos Falsos rent richting de bal. Ecos Falsos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Granel Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Granel Martínez met een sublieme pass. Ecos Falsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecos Falsos draait met de bal, schiet en ... Boden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - Silver 47 0:1

19e minuut.
Yañez rent richting de bal. Yañez geeft een hoge lob. Kiprusoff kopt de bal weg. Paul geeft de bal voor. Ecos Falsos kopt de bal weg. Boden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Granel Martínez passt de bal zonder na te denken. Luis Enrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Luis Enrique passt de bal zonder na te denken. Ecos Falsos is nu in balbezit. Ecos Falsos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Jecht passt de bal zonder na te denken. Lust rent richting de bal. Yañez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yañez krijgt een gele kaart. Lust is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lust kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Zasusz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Luis Enrique speelt de bal door. Vanden Borre rent richting de bal. Ecos Falsos onderschept slim de pass. Ecos Falsos schiet op doel. Boden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - Silver 47 0:2

32e minuut.
Luis Enrique is nu in balbezit. Luis Enrique probeert naar een medespeler te passen. Ecos Falsos rent richting de bal. Ecos Falsos haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
Abreu is nu in balbezit. Abreu geeft een lange en hoge pass. Vanden Borre bereikt de bal nog maar net als eerste. Memering onderschept slim de pass. Memering draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - Silver 47 0:3

41e minuut.
Granel Martínez passt de bal met de wreef. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul geeft de bal voor. Ecos Falsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecos Falsos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - Silver 47 0:4

44e minuut.
Paul is nu in balbezit. Hackländer verovert de bal door een tackle van achteren. Memering met een sublieme pass. Ecos Falsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecos Falsos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Cocks 63%, Silver 47 37%.
White Cocks - Silver 47 0:4

47e minuut.
Hiemer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paul rent richting de bal. Paul met een sublieme pass. Ecos Falsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecos Falsos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Granel Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Granel Martínez passt de bal zonder na te denken. Memering rent richting de bal. Memering draait met de bal, schiet en ... Boden maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Abreu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiprusoff probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Abreu de bal. Abreu geeft een hoge lob. Memering maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hackländer is nu in balbezit. Kiprusoff onderschept slim de pass. Kiprusoff met een sublieme pass. Memering rent richting de bal. Memering haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kiprusoff geeft een hoge lob. Ecos Falsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiemer begaat een overtreding. Ecos Falsos raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Granel Martínez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Boden bokst de bal weg.

74e minuut.
Buitenspel voor Lust. Goede buitenspelval van de verdediging. Paul neemt vlug de vrije trap. Memering kopt de bal weg. Granel Martínez is nu in balbezit. Granel Martínez schiet op doel. Boden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul onderschept slim de pass. Paul speelt de bal door. Memering bereikt de bal nog maar net als eerste. Memering draait met de bal, schiet en ... Boden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Boden met een sublieme pass. Paul kopt de bal weg. Vanden Borre bereikt de bal nog maar net als eerste. Granel Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Granel Martínez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hiemer heeft problemen om de bal te vangen. Ecos Falsos verovert de bal door een tackle van achteren. Ecos Falsos draait met de bal, schiet en ... Boden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Granel Martínez met een sublieme pass. Memering is nu in balbezit. Memering probeert naar een medespeler te passen. Ecos Falsos rent richting de bal. Ecos Falsos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hackländer rent richting de bal. Memering tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hackländer moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hackländer kan niet meer verder spelen. Lohneis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Cocks 64%, Silver 47 36%.
White Cocks - Silver 47 0:4