Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Torfnase Erratiker Köppern
an Tactiek Lang3
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 44.3
very good Schieten average
good Passen good
very good Verdedigen good


12e minuut.
Inworp. Fürst zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Böger rent richting de bal. Böger haalt uit met een fantastische trap. Walusiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - Erratiker Köppern 1:0

22e minuut.
Fürst is nu in balbezit. Fürst passt de bal in één keer door. Baues rent richting de bal. Böger onderschept slim de pass. Böger haalt uit met een fantastische trap. Walusiak bokst de bal weg.

26e minuut.
Meads kopt de bal weg. Inworp. Fürst met de inworp. Daar is Böger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Walusiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fürst neemt de hoekschop. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Torfnase 39%, Erratiker Köppern 61%.
Torpedo Torfnase - Erratiker Köppern 1:0

51e minuut.
Daubert geeft een lange en hoge pass. Picard is nu in balbezit. Meerschaut is nu in balbezit. Picard onderschept slim de pass. Picard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - Erratiker Köppern 2:0

54e minuut.
Fürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Fürst de bal. Fürst passt de bal in één keer door. Böger rent richting de bal. Böger draait met de bal, schiet en ... Walusiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Baues geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fürst met de inworp. Böger is nu in balbezit. Böger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kaltenecker met een snelle inworp. Hyde is nu in balbezit. Met opzet legt Bäuerle zijn tegenspeler op de grond. Bäuerle krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Picard probeert naar een medespeler te passen. Böger rent richting de bal. Baues is nu in balbezit. Böger onderschept slim de pass. Böger haalt uit met een fantastische trap. Walusiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Torfnase 46%, Erratiker Köppern 54%.
Torpedo Torfnase - Erratiker Köppern 2:0