Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc N00b FC Teenage Kicks 07
442 v2o Tactiek pas
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
43.1 gemiddelde waardering 57.5
solide Schieten solide
goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Przyziółkowski geeft een hoge lob. Comas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mielcarek speelt de bal door. Temesvári is nu in balbezit. Temesvári haalt uit met een fantastische trap. Torres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gaďo de bal. Temesvári is nu in balbezit. Temesvári draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Mielcarek onderschept slim de pass. Mielcarek speelt de bal door. Comas is nu in balbezit. Comas haalt uit met een fantastische trap. Torres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc N00b - FC Teenage Kicks 07 0:1

15e minuut.
Naleppa heeft problemen om de bal te vangen. Kastanos speelt de bal door. Mielcarek probeert naar een medespeler te passen. Temesvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Temesvári schiet op doel. Torres bokst de bal weg.

26e minuut.
Kastanos met een sublieme pass. Cinaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinaglia passt de bal met de wreef. Comas rent richting de bal. Comas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Falkenhain controleert de bal met de borst. Falkenhain passt de bal met de wreef. Mielcarek speelt de bal door. Temesvári rent richting de bal. Temesvári draait met de bal, schiet en ... Torres bokst de bal weg.

41e minuut.
Cinaglia geeft een lange en hoge pass. Ihde heeft problemen om de bal te vangen. Kastanos met een sublieme pass. Falkenhain is nu in balbezit. Falkenhain geeft de bal voor. Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Cinaglia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kastanos geeft een lange en hoge pass. Gaďo rent richting de bal. Temesvári onderschept slim de pass. Temesvári draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc N00b 74%, FC Teenage Kicks 07 26%.
Fc N00b - FC Teenage Kicks 07 0:1

52e minuut.
Cinaglia rent richting de bal. Cinaglia passt de bal met de wreef. Comas is nu in balbezit. Comas draait met de bal, schiet en ... Torres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc N00b - FC Teenage Kicks 07 0:2

58e minuut.
Cinaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Cinaglia met een snelle inworp. Daar is Kastanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kastanos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Villena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielcarek speelt de bal door. Gaďo bereikt de bal nog maar net als eerste. Temesvári verovert de bal door een tackle van achteren. Temesvári schiet op doel. Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc N00b - FC Teenage Kicks 07 0:3

62e minuut.
Giżycki passt de bal zonder na te denken. Kastanos rent richting de bal. Kastanos met een sublieme pass. Comas rent richting de bal. Comas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Temesvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Temesvári schiet op doel. Torres probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Kahle speelt de bal door. Temesvári is nu in balbezit. Temesvári haalt uit met een fantastische trap. Paal! Torres bokst de bal weg.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cinaglia met een snelle inworp. Moromete is nu in balbezit. Moromete heeft problemen om de bal te vangen. Moromete draait met de bal, schiet en ... Tyczka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Ostdeutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostdeutsch geeft een lange en hoge pass. Comas is nu in balbezit. Comas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc N00b - FC Teenage Kicks 07 0:4

70e minuut.
Mielcarek verovert de bal door een tackle van achteren. Mielcarek passt de bal met de wreef. Cinaglia rent richting de bal. Cinaglia geeft de bal voor. Temesvári krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Dombauer passt de bal met de wreef. Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek speelt de bal door. Comas rent richting de bal. Comas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc N00b - FC Teenage Kicks 07 0:5

74e minuut.
Mielcarek passt de bal in één keer door. Temesvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaďo maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gaďo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

87e minuut.
Przyziółkowski met een sublieme pass. Cinaglia rent richting de bal. Cinaglia geeft een lange en hoge pass. Daar is Comas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc N00b - FC Teenage Kicks 07 0:6

89e minuut.
Comas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes verovert de bal door een tackle van achteren. Mielcarek onderschept slim de pass. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap. Torres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc N00b - FC Teenage Kicks 07 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc N00b 74%, FC Teenage Kicks 07 26%.
Fc N00b - FC Teenage Kicks 07 0:7