Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Blau-Weiß Rostock Bishop bashers
4-3-3 links Tactiek bloodystupid
50% Balbezit 50%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 57.4
very good Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen very good


20e minuut.
Koumis heeft problemen om de bal te vangen. Koumis speelt de bal door. Suchan is nu in balbezit. Suchan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blau-Weiß Rostock - Bishop bashers 0:1

31e minuut.
Cimarusti rent richting de bal. Koumis met een sublieme pass. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blau-Weiß Rostock - Bishop bashers 0:2

43e minuut.
Chudzio met een sublieme pass. Habedank is nu in balbezit. Habedank passt de bal in één keer door. Suchan rent richting de bal. Suchan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suchan is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blau-Weiß Rostock 77%, Bishop bashers 23%.
FC Blau-Weiß Rostock - Bishop bashers 0:2

59e minuut.
Zigliani is nu in balbezit. Zigliani passt de bal met de wreef. Koumis rent richting de bal. Fransen onderschept slim de pass. Fransen haalt uit met een fantastische trap. Guimarães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Mattos passt de bal zonder na te denken. Hinz speelt de bal door. Fransen is nu in balbezit. Fransen schiet op doel. Guimarães maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blau-Weiß Rostock - Bishop bashers 1:2

67e minuut.
Koumis passt de bal in één keer door. Zigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bradley krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Koumis kopt de bal weg. Daar is Cimarusti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dack verovert de bal door een tackle van achteren. Suchan rent richting de bal. Suchan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Dack verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Cimarusti de bal. Dack is nu in balbezit. Cimarusti rent richting de bal. Cimarusti schiet op doel. Leal bokst de bal weg. Koumis springt en kopt de bal. Suchan springt en kopt de bal. Leal bokst de bal weg.

89e minuut.
Habedank speelt de bal door. Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos passt de bal zonder na te denken. Zigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigliani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blau-Weiß Rostock 62%, Bishop bashers 38%.
FC Blau-Weiß Rostock - Bishop bashers 1:2