Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tasmania 06 Burkartshain
4132.0 Tactiek 352
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 55.6
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen solide


7e minuut.
Kroon onderschept slim de pass. Kroon passt de bal zonder na te denken. De Witte speelt de bal door. Klungelig pakt Hodkovička de bal. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... Keim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Deinzer probeert naar een medespeler te passen. Zaman speelt de bal door. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tasmania 06 - Burkartshain 0:1

11e minuut.
Hodkovička heeft problemen om de bal te vangen. Hodkovička passt de bal zonder na te denken. Daar is Kisiov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaman is nu in balbezit. Zaman schiet op doel. Keim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kisiov is nu in balbezit. Kisiov haalt uit met een fantastische trap. Keim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schützenkönig rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zaman is nu in balbezit. Zaman passt de bal in één keer door. Kisiov is nu in balbezit. Kisiov haalt uit met een fantastische trap. Kroon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De Witte verovert de bal door een tackle van achteren. De Witte met een sublieme pass. Østvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Østvik passt de bal zonder na te denken. Schützenkönig onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Šoupal onderschept slim de pass. Šoupal passt de bal zonder na te denken. Kisiov rent richting de bal. Kisiov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tasmania 06 - Burkartshain 0:2

25e minuut.
Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička passt de bal met de wreef. Daar is Kisiov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman draait met de bal, schiet en ... Keim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Keim niet meer kan verder spelen. Streit komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Zaman geeft de bal voor. Kroon met een sublieme pass. Daar is Deinzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kisiov rent richting de bal. Kisiov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De Witte passt de bal in één keer door. Hodkovička heeft problemen om de bal te vangen. Hodkovička probeert naar een medespeler te passen. Kisiov is nu in balbezit. Kisiov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tasmania 06 77%, Burkartshain 23%.
Tasmania 06 - Burkartshain 0:2

50e minuut.
Schützenkönig speelt de bal door. Natter rent richting de bal. Šoupal begaat een overtreding. Šoupal krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Plag passt de bal in één keer door. Pinand rent richting de bal. Pinand met een sublieme pass. Rosendahl rent richting de bal. Rosendahl haalt uit met een fantastische trap. Belitardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Šoupal speelt de bal door. Kisiov rent richting de bal. Kisiov probeert naar een medespeler te passen. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kroon geeft een hoge lob. Maiolini probeert naar een medespeler te passen. Zaman probeert naar een medespeler te passen. Hodkovička heeft problemen om de bal te vangen. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Zaman de bal. Zaman probeert naar een medespeler te passen. Hodkovička rent richting de bal. Kisiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisiov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Šoupal passt de bal met de wreef. Caneda probeert naar een medespeler te passen. Østvik geeft een hoge lob. Kisiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisiov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Šoupal verovert de bal door een tackle van achteren. Šoupal probeert naar een medespeler te passen. Kisiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisiov draait met de bal, schiet en ... Streit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Zaman passt de bal in één keer door. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička passt de bal met de wreef. Kisiov is nu in balbezit. Kisiov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Šoupal met een snelle inworp. Caneda geeft een hoge lob. Kroon rent richting de bal. Hodkovička onderschept slim de pass. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kisiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisiov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Natter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schützenkönig geeft de bal voor. Østvik kopt de bal weg. Willimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Willimowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tasmania 06 59%, Burkartshain 41%.
Tasmania 06 - Burkartshain 0:2