Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSG Traktor Torgau Dirty Harry
brrrr Tactiek attacke
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42.5 gemiddelde waardering 49.1
solide Schieten zeer goed
matig Passen goed
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Silver onderschept slim de pass. Silver speelt de bal door. Ohnheiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lee met een sublieme pass. Rydlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydlewicz passt de bal in één keer door. Ullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullmann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Imbacher is nu in balbezit. Woweries probeert naar een medespeler te passen. Mösler met een sublieme pass. Cinar is nu in balbezit. Cinar haalt uit met een fantastische trap. Mulde bokst de bal weg.

23e minuut.
Ohnheiser probeert de bal met de borst te controleren. Ohnheiser speelt de bal door. Mösler speelt de bal door. Imbacher heeft problemen om de bal te vangen. Imbacher draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

25e minuut.
Rydlewicz passt de bal in één keer door. Silver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullmann onderschept slim de pass. Ullmann schiet op doel. Juganaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - Dirty Harry 1:0

28e minuut.
Ohnheiser rent richting de bal. Ohnheiser geeft een hoge lob. Cinar rent richting de bal. Imbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbacher schiet op doel. Mulde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Woweries passt de bal in één keer door. Mösler rent richting de bal. Mösler passt de bal zonder na te denken. Imbacher is nu in balbezit. Imbacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BSG Traktor Torgau - Dirty Harry 1:1

32e minuut.
Rydlewicz heeft problemen om de bal te vangen. Rydlewicz geeft een hoge lob. Lee is nu in balbezit. Ullmann rent richting de bal. Ullmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Imbacher passt de bal zonder na te denken. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinar onderschept slim de pass. Cinar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tegeder de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Woweries met een snelle inworp. Mösler geeft de bal voor. Cinar heeft problemen om de bal te vangen. Cinar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mösler passt de bal in één keer door. Cinar is nu in balbezit. Äckerle maakt een afschuwelijke overtreding. Äckerle is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Traktor Torgau 51%, Dirty Harry 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BSG Traktor Torgau - Dirty Harry 1:1

60e minuut.
Ohnheiser rent richting de bal. Woweries bereikt de bal nog maar net als eerste. Woweries speelt de bal door. Cinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinar draait met de bal, schiet en ... Mulde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - Dirty Harry 1:2

64e minuut.
Baumgärtner geeft een lange en hoge pass. Tegeder heeft problemen om de bal te vangen. Cinar onderschept slim de pass. Cinar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - Dirty Harry 1:3

66e minuut.
Ohnheiser met een sublieme pass. Mösler rent richting de bal. Mösler probeert naar een medespeler te passen. Cinar rent richting de bal. Cinar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Ohnheiser heeft problemen om de bal te vangen. Ohnheiser probeert naar een medespeler te passen. Cinar rent richting de bal. Cinar haalt uit met een fantastische trap. Mulde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - Dirty Harry 1:4

74e minuut.
Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski passt de bal zonder na te denken. Cinar rent richting de bal. Cinar haalt uit met een fantastische trap. Mulde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - Dirty Harry 1:5

80e minuut.
Juganaru trapt de bal weg. Mösler kopt de bal weg. Cinar rent richting de bal. Cinar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - Dirty Harry 1:6

82e minuut.
Götze bereikt de bal nog maar net als eerste. Woweries onderschept slim de pass. Woweries speelt de bal door. Imbacher rent richting de bal. Imbacher draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Ohnheiser passt de bal in één keer door. Mösler rent richting de bal. Mösler passt de bal zonder na te denken. Cinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinar draait met de bal, schiet en ... Mulde bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Traktor Torgau 51%, Dirty Harry 49%.
BSG Traktor Torgau - Dirty Harry 1:6