Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo_Abi Baltic Stars
bestOne Tactiek Test1
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
36.9 gemiddelde waardering 48.7
goed Schieten goed
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Sallmayer probeert de bal aan de voet te houden. Kötteritzsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kötteritzsch passt de bal zonder na te denken. Kasperek is nu in balbezit. Kasperek schiet op doel. Pipitone bokst de bal weg.

6e minuut.
Garthoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltenecker verovert de bal door een tackle van achteren. Kaltenecker met een sublieme pass. Kasperek rent richting de bal. Kasperek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gonzalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalvo passt de bal met de wreef. Chon speelt de bal door. Kötteritzsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kötteritzsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Liebrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalvo onderschept slim de pass. Gonzalvo passt de bal zonder na te denken. Kasperek rent richting de bal. Kasperek schiet op doel. Pipitone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Chon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sobral de bal. Kötteritzsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kötteritzsch draait met de bal, schiet en ... Sobral probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pipitone trapt de bal weg van het doel. Kaltenecker kopt de bal weg. Klungelig pakt Kasperek de bal. Kasperek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Wosz is nu in balbezit. Gal verovert de bal door een tackle van achteren. Gal passt de bal zonder na te denken. Orth is nu in balbezit. Orth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo_Abi 60%, Baltic Stars 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo_Abi - Baltic Stars 0:0

49e minuut.
Valke met een sublieme pass. Gerken rent richting de bal. Gerken geeft de bal voor. Orth is nu in balbezit. Orth haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Barattenbach probeert naar een medespeler te passen. Kasperek rent richting de bal. Met opzet legt Garthoff zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Garthoff naar de kleedkamers voor een vroege douche.

80e minuut.
Sobral geeft de bal voor. Orth bereikt de bal nog maar net als eerste. Chon begaat een overtreding. Chon krijgt een gele kaart. Orth raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Orth kan niet meer verder spelen. Zärban komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo_Abi 50%, Baltic Stars 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo_Abi - Baltic Stars 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Liebrecht raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beclea komt het veld opgelopen.

102e minuut.
Chon verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Chon de bal. Chon passt de bal in één keer door. Kötteritzsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kötteritzsch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo_Abi 51%, Baltic Stars 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo_Abi - Baltic Stars 0:0

107e minuut.
Sobral onderschept slim de pass. Sobral met een sublieme pass. Chon met een sublieme pass. Kasperek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo_Abi 59%, Baltic Stars 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo_Abi - Baltic Stars 0:0


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kötteritzsch neemt zijn aanloop. Pipitone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Rastafariański legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - Baltic Stars 1:0
---
Kasperek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
Gal neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Talevi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - Baltic Stars 2:0
---
Chon neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
Zärban legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Talevi bokst de bal weg. Paal!
---
Gonzalvo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
---