Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furious Frisians herdern
451 flott Tactiek 442- g
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 56.2
average Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen very good


10e minuut.
Tombo onderschept slim de pass. Tombo met een sublieme pass. Szymiczek rent richting de bal. Szymiczek schiet op doel. Hemery probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - herdern 0:1

12e minuut.
Kondić speelt de bal door. Arango rent richting de bal. Arango passt de bal met de wreef. Aguilar rent richting de bal. Aguilar schiet op doel. Micsoniu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Berthier onderschept slim de pass. Berthier geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hradský de bal. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - herdern 0:2

30e minuut.
Tautschnig geeft de bal voor. Lejnert kopt de bal weg. Klungelig pakt Márquez de bal. Márquez passt de bal zonder na te denken. Lejnert geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Hemery met een sublieme pass. Márquez met een sublieme pass. Banu probeert naar een medespeler te passen. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo draait met de bal, schiet en ... Hemery bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - herdern 0:3

35e minuut.
Banu is nu in balbezit. Banu probeert naar een medespeler te passen. Tautschnig bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo verovert de bal door een tackle van achteren. Tombo schiet op doel. Hemery probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Lejnert geeft een lange en hoge pass. Ricci kopt de bal weg. Tautschnig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szymiczek rent richting de bal. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lejnert kopt de bal weg. Daar is Berthier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berthier geeft een lange en hoge pass. Szymiczek rent richting de bal. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap. Hemery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Banu rent richting de bal. Banu passt de bal in één keer door. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek schiet op doel. Hemery maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - herdern 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Frisians 70%, herdern 30%.
Furious Frisians - herdern 0:4

46e minuut.
Thibaud passt de bal in één keer door. Lejnert is nu in balbezit. Lejnert geeft een hoge lob. Szymiczek rent richting de bal. Szymiczek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Hemery maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Heetjans heeft problemen om de bal te vangen. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - herdern 0:5

53e minuut.
Banu passt de bal in één keer door. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricci rent richting de bal. Tombo verovert de bal door een tackle van achteren. Tombo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Galuppi speelt de bal door. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo geeft een hoge lob. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - herdern 0:6

59e minuut.
Arango speelt de bal door. Heetjans heeft problemen om de bal te vangen. Szymiczek is nu in balbezit. Tombo is nu in balbezit. Tombo draait met de bal, schiet en ... Hemery kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Berthier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Márquez rent richting de bal. Márquez geeft een lange en hoge pass. Szymiczek maakt een snoekduik en kopt de bal. Hemery probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - herdern 0:7

65e minuut.
Heetjans verovert de bal door een tackle van achteren. Berthier speelt de bal door. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek schiet op doel. Hemery maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - herdern 0:8

71e minuut.
Brejza is nu in balbezit. Galuppi verovert de bal door een tackle van achteren. Galuppi probeert naar een medespeler te passen. Lejnert is nu in balbezit. Lejnert geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - herdern 0:9

76e minuut.
Klungelig pakt Banu de bal. Banu geeft de bal voor. Klungelig pakt Uras de bal. Szymiczek rent richting de bal. Szymiczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - herdern 0:10

88e minuut.
Hemery met een sublieme pass. Márquez kopt de bal weg. Szymiczek rent richting de bal. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - herdern 0:11

90e minuut.
Márquez passt de bal in één keer door. Berthier is nu in balbezit. Berthier geeft een hoge lob. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Frisians 66%, herdern 34%.
Furious Frisians - herdern 0:11