Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ciappalina Tus Berge
prima Tactiek 3-4-3 [1]
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 49.5
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen matig


4e minuut.
Guarello met een sublieme pass. de la Iglesia rent richting de bal. de la Iglesia passt de bal in één keer door. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pala rent richting de bal. Pala passt de bal zonder na te denken. Guarello speelt de bal door. de la Iglesia is nu in balbezit. de la Iglesia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciappalina - Tus Berge 0:1

15e minuut.
Żak is nu in balbezit. Mellár onderschept slim de pass. Mellár passt de bal met de wreef. Mogollón rent richting de bal. Mogollón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Daar is Habarka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habarka passt de bal in één keer door. Nilă is nu in balbezit. Pala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pala haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gusmaroli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Querendo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nilă de bal. Floratos rent richting de bal. Nilă onderschept slim de pass. Nilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciappalina - Tus Berge 0:2

25e minuut.
Żak onderschept slim de pass. Żak passt de bal in één keer door. Habarka probeert naar een medespeler te passen. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Querendo de bal. Querendo speelt de bal door. Klungelig pakt de la Iglesia de bal. Nilă is nu in balbezit. Nilă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Ranwig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guarello speelt de bal door. de la Iglesia rent richting de bal. de la Iglesia haalt uit met een fantastische trap. Gusmaroli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Nilă is nu in balbezit. Daar is Pala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nilă is nu in balbezit. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Gusmaroli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciappalina - Tus Berge 0:3

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szeregowy met een harde bal richting middenveld. de la Iglesia kopt de bal weg. Nilă is nu in balbezit. Nilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Querendo onderschept slim de pass. Querendo geeft een hoge lob. Nilă heeft problemen om de bal te vangen. de la Iglesia rent richting de bal. de la Iglesia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gusmaroli trapt de bal weg van het doel. Guarello kopt de bal weg. Nilă rent richting de bal. Nilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Guarello kopt de bal weg. Pala rent richting de bal. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ranwig de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva geeft de bal voor. Klungelig pakt Wódkiewicz de bal. Mogollón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogollón haalt uit met een fantastische trap. Szeregowy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciappalina 67%, Tus Berge 33%.
FC Ciappalina - Tus Berge 0:3

47e minuut.
Flaminio heeft problemen om de bal te vangen. Flaminio speelt de bal door. Querendo met een sublieme pass. Pala rent richting de bal. Pala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Pala rent richting de bal. Pala passt de bal met de wreef. Nilă is nu in balbezit. de la Iglesia is nu in balbezit. de la Iglesia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Pala verovert de bal door een tackle van achteren. Guarello is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Delva. Delva krijgt een gele kaart. Guarello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Guarello neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Trenchev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Żak de bal. Mogollón is nu in balbezit. Mogollón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciappalina - Tus Berge 1:3

79e minuut.
Habarka rent richting de bal. Habarka geeft de bal voor. Nilă kopt de bal weg. Pala is nu in balbezit. Pala draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Flaminio heeft problemen om de bal te vangen. Guarello is nu in balbezit. Flaminio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Flaminio krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Klungelig pakt Guarello de bal. Guarello met een sublieme pass. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert de la Iglesia de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Guarello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delva is nu in balbezit. Delva passt de bal zonder na te denken. Żak speelt de bal door. Mogollón rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciappalina - Tus Berge 2:3

84e minuut.
Guarello speelt de bal door. Czarnecki heeft problemen om de bal te vangen. Czarnecki passt de bal met de wreef. Pala is nu in balbezit. Pala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Golding geeft een hoge lob. Pala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delva rent richting de bal. de la Iglesia verovert de bal door een tackle van achteren. de la Iglesia geeft een lange en hoge pass. Gusmaroli bokst de bal weg. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciappalina - Tus Berge 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciappalina 70%, Tus Berge 30%.
FC Ciappalina - Tus Berge 2:4