Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zocco moves 1848 Braun-Weiß Altona
3456 Tactiek 4-3-3++
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 56.6
very good Schieten excellent
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Klungelig pakt Jireček de bal. Jireček passt de bal zonder na te denken. Kożuch rent richting de bal. Cocei onderschept slim de pass. Cocei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mauduit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szepesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szepesi probeert naar een medespeler te passen. Bilen heeft problemen om de bal te vangen. Bilen geeft een lange en hoge pass. Preuß probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Bergier passt de bal met de wreef. Cocei is nu in balbezit. Tillander begaat een overtreding. Cocei wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cocei kan niet meer verder spelen. Langenecker komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Mauduit met een snelle inworp. Jireček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jireček geeft een hoge lob. Klungelig pakt Popovich de bal. Popovich haalt uit met een fantastische trap. Preuß bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Aquilino kopt de bal weg. Bilen is nu in balbezit. Bilen passt de bal in één keer door. Popovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovich draait met de bal, schiet en ... Preuß bokst de bal weg.

37e minuut.
Rózgiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aquilino met een snelle inworp. Bilen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kożuch met een sublieme pass. Pleşu is nu in balbezit. Pleşu met een sublieme pass. Klungelig pakt Salamoni de bal. Salamoni schiet op doel. Junkkari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Aquilino kopt de bal weg. Bilen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bilen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bobiński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Preuß probeert naar een medespeler te passen. Bobiński kopt de bal weg. Jireček speelt de bal door. Daar is Szepesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szepesi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Junkkari met een sublieme pass. Szepesi kopt de bal weg. Popovich rent richting de bal. Bilen rent richting de bal. Bilen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mauduit is nu in balbezit. Mauduit geeft een lange en hoge pass. Salamoni is nu in balbezit. Salamoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zocco moves 1848 - Braun-Weiß Altona 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zocco moves 1848 44%, Braun-Weiß Altona 56%.
zocco moves 1848 - Braun-Weiß Altona 0:1

56e minuut.
Krnojelac onderschept slim de pass. Jireček is nu in balbezit. Jireček geeft de bal voor. Popovich is nu in balbezit. Popovich haalt uit met een fantastische trap. Paal! Preuß probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Iwanek verovert de bal door een tackle van achteren. Iwanek geeft de bal voor. Palma Travassos bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon probeert naar een medespeler te passen. Mauduit geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salamoni maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Kożuch passt de bal zonder na te denken. Szepesi rent richting de bal. Szepesi passt de bal zonder na te denken. Popovich is nu in balbezit. Popovich draait met de bal, schiet en ... Preuß verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Szepesi de bal onder controle te krijgen. Jireček is nu in balbezit. Jireček passt de bal met de wreef. Popovich rent richting de bal. Popovich schiet op doel. Preuß bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zocco moves 1848 46%, Braun-Weiß Altona 54%.
zocco moves 1848 - Braun-Weiß Altona 0:1