Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Devils Chemie FC Birkenfeld
4-3-3 Tactiek 532F04R
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 63.3
average Schieten outstanding
solid Passen formidable
solid Verdedigen formidable


1e minuut.
Crivăţ passt de bal met de wreef. Saaret rent richting de bal. Saaret passt de bal met de wreef. Stipaničev rent richting de bal. Stipaničev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Delling bereikt de bal nog maar net als eerste. Delling geeft een lange en hoge pass. Stipaničev springt en kopt de bal. Bueno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Hirsch kopt de bal weg. Delling speelt de bal door. Crivăţ speelt de bal door. Stipaničev is nu in balbezit. Stipaničev draait met de bal, schiet en ... Bueno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Gentzsch kopt de bal weg. Rosiewicz met een sublieme pass. Delling geeft een hoge lob. Saaret bereikt de bal nog maar net als eerste. Saaret haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Stipaničev bereikt de bal nog maar net als eerste. Roiz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stipaničev raakt geblesseerd tijdens het duel. Stipaničev neemt de penalty, wat een uithaal! Bueno probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Devils Chemie - FC Birkenfeld 0:1

25e minuut.
Delling geeft de bal voor. Saaret kopt de bal weg. Roiz heeft problemen om de bal te vangen. Stipaničev rent richting de bal. Stipaničev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Jarek rent richting de bal. Saaret onderschept slim de pass. Saaret speelt de bal door. Stipaničev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stipaničev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Crivăţ probeert naar een medespeler te passen. Daar is Saaret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saaret met een sublieme pass. Stipaničev rent richting de bal. Stipaničev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Delling passt de bal in één keer door. Kopa-Ostrowski onderschept slim de pass. Saaret probeert naar een medespeler te passen. Stipaničev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stipaničev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gars met een sublieme pass. Crivăţ met een sublieme pass. Saaret is nu in balbezit. Saaret geeft een lange en hoge pass. Stipaničev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Devils Chemie 68%, FC Birkenfeld 32%.
Green Devils Chemie - FC Birkenfeld 0:1

61e minuut.
Saaret bereikt de bal nog maar net als eerste. Saaret met een sublieme pass. Roiz rent richting de bal. Stipaničev onderschept slim de pass. Stipaničev draait met de bal, schiet en ... Bueno bokst de bal weg.

66e minuut.
Galego heeft problemen om de bal te vangen. Crivăţ met een sublieme pass. Saaret is nu in balbezit. Saaret geeft een hoge lob. Stipaničev krijgt zijn hoofd ertegen. Bueno bokst de bal weg.

69e minuut.
Inworp. Delling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crivăţ probeert naar een medespeler te passen. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Castro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Castro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roter. Castro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Delling zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Saaret bereikt de bal nog maar net als eerste. Saaret geeft een lange en hoge pass. Delling bereikt de bal nog maar net als eerste. Delling schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Saaret rent richting de bal. Saaret geeft een lange en hoge pass. Castro is nu in balbezit. Castro geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Devils Chemie - FC Birkenfeld 0:2

87e minuut.
Stipaničev kopt de bal weg. Saaret rent richting de bal. Saaret passt de bal in één keer door. Castro rent richting de bal. Castro draait met de bal, schiet en ... Bueno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Devils Chemie 63%, FC Birkenfeld 37%.
Green Devils Chemie - FC Birkenfeld 0:2