Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique Lyon 1902 FC BFH 16
523 Tactiek desdef-6
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
60.4 gemiddelde waardering 59.4
excellent Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Gagatek geeft een hoge lob. Buitenspel voor Gigashvili. Goede buitenspelval van de verdediging. Manev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Guianês bereikt de bal nog maar net als eerste. Guianês haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Comer trapt de bal weg van het doel. Gagatek kopt de bal weg. Manev heeft problemen om de bal te vangen. Gigashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigashvili haalt uit met een fantastische trap. Tempel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Janowitz met een sublieme pass. Elcox bereikt de bal nog maar net als eerste. Elcox geeft een lange en hoge pass. Kryszak kopt de bal weg. Capetinha bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gagatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagatek passt de bal met de wreef. Gigashvili is nu in balbezit. Gigashvili schiet op doel. Jandl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gagatek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaidoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaidoş geeft een hoge lob. Gigashvili maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Leivas geeft de bal voor. Gigashvili is nu in balbezit. Klungelig pakt Gigashvili de bal. Gigashvili schiet op doel. Tempel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - FC BFH 16 0:1

25e minuut.
Gaidoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaidoş passt de bal in één keer door. Daar is Kryszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capetinha onderschept slim de pass. Capetinha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Kryszak rent richting de bal. Kryszak geeft een hoge lob. Jandl kopt de bal weg. Guianês is nu in balbezit. Guianês haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Gagatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagatek passt de bal zonder na te denken. Kłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigashvili is nu in balbezit. Gigashvili geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zarlenga rent richting de bal. Husmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Husmann passt de bal met de wreef. Guianês heeft problemen om de bal te vangen. Guianês draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Comer trapt de bal weg. Gagatek kopt de bal weg. Kłak heeft problemen om de bal te vangen. Kłak geeft een lange en hoge pass. Ginestà krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

45e minuut.
Janowitz kopt de bal weg. Ceffone geeft de bal voor. Westphal heeft problemen om de bal te vangen. Gigashvili is nu in balbezit. Gigashvili draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Lyon 1902 56%, FC BFH 16 44%.
Olympique Lyon 1902 - FC BFH 16 0:1

48e minuut.
Janowitz neemt vlug de vrije trap. Kryszak probeert de bal met de borst te controleren. Kryszak geeft een lange en hoge pass. Gigashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigashvili haalt uit met een fantastische trap. Tempel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Garré geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gagatek met een snelle inworp. Ginestà geeft een lange en hoge pass. Gigashvili geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Elcox is nu in balbezit. Elcox geeft de bal voor. Ceffone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guianês rent richting de bal. Guianês schiet op doel. Comer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Husmann onderschept slim de pass. Zarlenga verovert de bal door een tackle van achteren. Zarlenga met een sublieme pass. Gigashvili rent richting de bal. Gigashvili schiet op doel. Tempel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ginestà is nu in balbezit. Ginestà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - FC BFH 16 0:2

70e minuut.
Gigashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigashvili passt de bal in één keer door. Ginestà rent richting de bal. Ginestà schiet op doel. Tempel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - FC BFH 16 0:3

80e minuut.
Leivas geeft een lange en hoge pass. Elcox controleert de bal met de borst. Kłak is nu in balbezit. Kłak geeft een lange en hoge pass. Ginestà maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - FC BFH 16 0:4

88e minuut.
Gagatek passt de bal zonder na te denken. Kłak is nu in balbezit. Kłak passt de bal in één keer door. Gigashvili is nu in balbezit. Gigashvili met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Lyon 1902 54%, FC BFH 16 46%.
Olympique Lyon 1902 - FC BFH 16 0:4