Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maxiorki123 Aotearoa
nowa Tactiek Taniwha
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
47.2 gemiddelde waardering 47.5
excellent Schieten very good
average Passen good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Schnauzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochan onderschept slim de pass. Rochan geeft een lange en hoge pass. Szatanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik schiet op doel. Gasch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxiorki123 - Aotearoa 1:0

6e minuut.
Sammer passt de bal in één keer door. Pade rent richting de bal. Pade passt de bal zonder na te denken. Wollscheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollscheid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Castro is nu in balbezit. Hajduczek rent richting de bal. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro geeft de bal voor. Wollscheid maakt een snoekduik en kopt de bal. De Lieto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Hajduczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mosquito is nu in balbezit. Koller geeft een hoge lob. Szatanik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxiorki123 - Aotearoa 2:0

25e minuut.
Viehweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Viehweg geeft een hoge lob. Szatanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik draait met de bal, schiet en ... Gasch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Haskins passt de bal zonder na te denken. Castro rent richting de bal. Castro passt de bal met de wreef. Wollscheid rent richting de bal. Wollscheid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Umbach komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxiorki123 64%, Aotearoa 36%.
Maxiorki123 - Aotearoa 2:0

48e minuut.
Rochan is nu in balbezit. Pade verovert de bal door een tackle van achteren. Pade passt de bal in één keer door. Wollscheid rent richting de bal. Wollscheid draait met de bal, schiet en ... De Lieto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Rduch geeft de bal voor. Kachler kopt de bal weg. Sammer heeft problemen om de bal te vangen. Maciołek rent richting de bal. Maciołek draait met de bal, schiet en ... Gasch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Buitenspel voor Szatanik. Goede buitenspelval van de verdediging. Trautmann komt het veld opgelopen. Häßler komt het veld opgelopen. Hartmann komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De Lieto probeert naar een medespeler te passen. Pade controleert de bal met de borst. Viehweg geeft een lange en hoge pass. Maciołek rent richting de bal. Maciołek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kachler heeft problemen om de bal te vangen. Szatanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxiorki123 - Aotearoa 3:0

67e minuut.
Trautmann probeert naar een medespeler te passen. Langfinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Langfinger geeft een lange en hoge pass. Wollscheid rent richting de bal. Wollscheid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kachler maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wollscheid is nu in balbezit. Haskins maakt een afschuwelijke overtreding. Wollscheid raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

87e minuut.
Häßler probeert naar een medespeler te passen. Maciołek rent richting de bal. Kachler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kachler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxiorki123 56%, Aotearoa 44%.
Maxiorki123 - Aotearoa 3:0