Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tricolor Legion AC TurboTurbine
Normal Tactiek Cya-Cup
50% Balbezit 50%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
41.3 gemiddelde waardering 47.3
average Schieten excellent
adequate Passen good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Abd El Hameed controleert de bal met de borst. Pejas is nu in balbezit. Abd El Hameed legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pejas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rîuleţ neemt zijn aanloop. Berłowski bokst de bal weg. Pejas is nu in balbezit. Pejas schiet op doel. Berłowski bokst de bal weg.

5e minuut.
Kanana probeert naar een medespeler te passen. Fuchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfriem speelt de bal door. Rîuleţ probeert de bal met de borst te controleren. Rîuleţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kanana probeert naar een medespeler te passen. Rîuleţ is nu in balbezit. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas haalt uit met een fantastische trap. Berłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Fuchs geeft een lange en hoge pass. Pejas kopt de bal weg. Abd El Hameed heeft problemen om de bal te vangen. Rîuleţ is nu in balbezit. Rîuleţ haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pfriem is nu in balbezit. Pfriem geeft de bal voor. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rîuleţ rent richting de bal. Rîuleţ haalt uit met een fantastische trap. Berłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Hahl is nu in balbezit. Kanana onderschept slim de pass. Kanana geeft een hoge lob. Rîuleţ rent richting de bal. Rîuleţ haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Legion - AC TurboTurbine 0:1

22e minuut.
Boyd rent richting de bal. Boyd geeft de bal voor. Evangelisti kopt de bal weg. Daar is Fuchs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfriem geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Astillero rent richting de bal. Pejas onderschept slim de pass. Pejas passt de bal zonder na te denken. Rîuleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Rîuleţ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Fuchs is nu in balbezit. Fuchs geeft een hoge lob. Daar is Milne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesto rent richting de bal. Mesto schiet op doel. Berłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolor Legion 82%, AC TurboTurbine 18%.
Tricolor Legion - AC TurboTurbine 0:1

49e minuut.
Munerati geeft de bal voor. Dznelashvili rent richting de bal. Met opzet legt Mesto zijn tegenspeler op de grond. Mesto krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Mesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesto passt de bal zonder na te denken. Rîuleţ heeft problemen om de bal te vangen. Pejas rent richting de bal. Pejas schiet op doel. Berłowski bokst de bal weg.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vitray komt het veld opgelopen.

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pfriem zal de hoekschop nemen. Mesto controleert de bal met de borst. Rîuleţ is nu in balbezit. Rîuleţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Munerati met een snelle inworp. Pfriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfriem geeft een lange en hoge pass. Rîuleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Rîuleţ schiet op doel. Berłowski bokst de bal weg.

89e minuut.
Fuchs met een snelle inworp. Kanana is nu in balbezit. Kanana geeft een hoge lob. Rîuleţ maakt een snoekduik en kopt de bal. Berłowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Legion - AC TurboTurbine 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolor Legion 75%, AC TurboTurbine 25%.
Tricolor Legion - AC TurboTurbine 0:2