Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCB.München Magnum United
2134 Tactiek Training
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.4 gemiddelde waardering 48.8
good Schieten formidable
average Passen solid
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Vikatos trapt de bal weg van het doel. Strzałkowski kopt de bal weg. Roszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałkowski rent richting de bal. Strzałkowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Acuña geeft een hoge lob. Bârzanu rent richting de bal. Buniek onderschept slim de pass. Buniek haalt uit met een fantastische trap. Vikatos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - Magnum United 1:0

16e minuut.
Oszczep is nu in balbezit. Czabaj onderschept slim de pass. Czabaj geeft de bal voor. Roszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wallace speelt de bal door. Acuña kopt de bal weg. Bako rent richting de bal. Buniek rent richting de bal. Buniek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - Magnum United 2:0

19e minuut.
Czabaj geeft een hoge lob. Klungelig pakt Strzałkowski de bal. Acuña kopt de bal weg. Hryciuk rent richting de bal. Hryciuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Bako geeft een lange en hoge pass. Esparraguera heeft problemen om de bal te vangen. Roszkowski rent richting de bal. Roszkowski haalt uit met een fantastische trap. Wallace maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - Magnum United 2:1

26e minuut.
Esparraguera geeft een lange en hoge pass. Inworp. Czabaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babski kan de bal niet met de borst controleren. Babski haalt uit met een fantastische trap. Wallace kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Roszkowski kopt de bal weg. Appiah onderschept slim de pass. Babski is nu in balbezit. Babski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCB.München - Magnum United 2:2

44e minuut.
Appiah bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałkowski passt de bal in één keer door. Babski rent richting de bal. Babski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB.München 54%, Magnum United 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCB.München - Magnum United 2:2

55e minuut.
Strzałkowski rent richting de bal. Strzałkowski geeft een hoge lob. Roszkowski kopt de bal weg. Babski is nu in balbezit. Babski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - Magnum United 2:3

56e minuut.
Vives met de inworp. Strzałkowski rent richting de bal. Strzałkowski geeft een hoge lob. Babski springt en kopt de bal. Wallace werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

57e minuut.
Ryfka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives begaat een overtreding. Ryfka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thierry zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Buniek kopt de bal weg. Hryciuk is nu in balbezit. Hryciuk haalt uit met een fantastische trap. Vikatos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCB.München - Magnum United 3:3

61e minuut.
Strzałkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Comeagă komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Roszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Roszkowski passt de bal met de wreef. Babski rent richting de bal. Babski schiet op doel. Wallace werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bako rent richting de bal. Bako geeft de bal voor. Babski rent richting de bal. Babski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Czabaj geeft een hoge lob. Esparraguera rent richting de bal. Babski onderschept slim de pass. Babski schiet op doel. Wallace probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Thierry onderschept slim de pass. Acuña rent richting de bal. Acuña met een sublieme pass. Hryciuk is nu in balbezit. Hryciuk draait met de bal, schiet en ... Vikatos bokst de bal weg. Buniek is nu in balbezit. Buniek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - Magnum United 4:3

89e minuut.
Bârzanu geeft een hoge lob. Appiah probeert de bal met de borst te controleren. Roszkowski is nu in balbezit. Roszkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB.München 62%, Magnum United 38%.
FCB.München - Magnum United 4:3