Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Meerkat 07 Graffzoch von Dreyey
Standard Tactiek viersichperfekt
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
45.7 gemiddelde waardering 52.1
good Schieten excellent
solid Passen very good
average Verdedigen good


3e minuut.
Riigov passt de bal zonder na te denken. Sivilia rent richting de bal. Sivilia passt de bal in één keer door. Furnea rent richting de bal. Furnea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ruiz Álvarez speelt de bal door. Węgrzynowski rent richting de bal. Węgrzynowski met een sublieme pass. García de la Calle is nu in balbezit. García de la Calle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Falcata kopt de bal weg. Bursch probeert de bal met de borst te controleren. Soczewka met een sublieme pass. Kareoja is nu in balbezit. Kareoja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Węgrzynowski is nu in balbezit. Węgrzynowski passt de bal met de wreef. García de la Calle heeft problemen om de bal te vangen. Furnea is nu in balbezit. Furnea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Šiljeković geeft een hoge lob. Ruiz Álvarez kopt de bal weg. Falcata met een sublieme pass. Kareoja is nu in balbezit. Kareoja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Šiljeković geeft een hoge lob. Litkowski rent richting de bal. Litkowski passt de bal in één keer door. Kareoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kareoja draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Furnea met een sublieme pass. Klungelig pakt Torre de bal. Litkowski rent richting de bal. Litkowski geeft een hoge lob. Stadnik springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Torre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stadnik rent richting de bal. Stadnik passt de bal zonder na te denken. Kareoja rent richting de bal. Kareoja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Šiljeković geeft de bal voor. Inworp. Węgrzynowski met een snelle inworp. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
García de la Calle is nu in balbezit. García de la Calle passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Węgrzynowski de bal. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - Graffzoch von Dreyey 1:0

31e minuut.
Soczewka rent richting de bal. Soczewka geeft een lange en hoge pass. Kareoja rent richting de bal. Kareoja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Meerkat 07 - Graffzoch von Dreyey 1:1

38e minuut.
Soczewka geeft de bal voor. Kareoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Himbrecht rent richting de bal. Stadnik verovert de bal door een tackle van achteren. Stadnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - Graffzoch von Dreyey 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meerkat 07 55%, Graffzoch von Dreyey 45%.
FC Meerkat 07 - Graffzoch von Dreyey 1:2

47e minuut.
Ruiz Álvarez geeft een hoge lob. Inworp. Litkowski met de inworp. Soczewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczewka geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kareoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - Graffzoch von Dreyey 1:3

50e minuut.
Falcata geeft de bal voor. Torre kopt de bal weg. Inworp. Litkowski met een snelle inworp. Soczewka geeft een hoge lob. Cardozo bokst de bal weg.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yepremyan komt het veld opgelopen. Tandori komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Litkowski is nu in balbezit. Litkowski probeert naar een medespeler te passen. Himbrecht is nu in balbezit. Stadnik verovert de bal door een tackle van achteren. Stadnik draait met de bal, schiet en ... Cardozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Tandori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandori passt de bal zonder na te denken. Meule rent richting de bal. García de la Calle verovert de bal door een tackle van achteren. García de la Calle draait met de bal, schiet en ... Ženauskas bokst de bal weg.

70e minuut.
Norger verovert de bal door een tackle van achteren. Norger geeft de bal voor. Falcata kopt de bal weg. Kareoja rent richting de bal. Kareoja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Falcata geeft een hoge lob. Ruiz Álvarez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kareoja onderschept slim de pass. Kareoja draait met de bal, schiet en ... Cardozo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - Graffzoch von Dreyey 1:4

75e minuut.
Soczewka passt de bal met de wreef. Daar is Litkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Litkowski passt de bal zonder na te denken. Stadnik rent richting de bal. Stadnik draait met de bal, schiet en ... Cardozo bokst de bal weg. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik geeft een lange en hoge pass. Kareoja is nu in balbezit. Kareoja schiet op doel. Cardozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - Graffzoch von Dreyey 1:5

84e minuut.
Ruiz Álvarez controleert de bal met de borst. Kareoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik rent richting de bal. Stadnik schiet op doel. Cardozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - Graffzoch von Dreyey 1:6

86e minuut.
Soczewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczewka passt de bal met de wreef. Kareoja rent richting de bal. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bursch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursch passt de bal zonder na te denken. Yepremyan probeert naar een medespeler te passen. García de la Calle is nu in balbezit. García de la Calle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meerkat 07 58%, Graffzoch von Dreyey 42%.
FC Meerkat 07 - Graffzoch von Dreyey 1:6