Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motor Cunewalde T I G E R P O W E R
m2 Tactiek 15°°
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
62.2 gemiddelde waardering 50.9
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Éger passt de bal met de wreef. Daar is Chang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chang met een sublieme pass. Barrios is nu in balbezit. Barrios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kozajda passt de bal zonder na te denken. Felizardo is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Machauer ... Strafschop! Felizardo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ormsson legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Idoraş kopt de bal weg. Ormsson speelt de bal door. Machauer heeft problemen om de bal te vangen. Felizardo rent richting de bal. Felizardo draait met de bal, schiet en ... Avramis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Avramis probeert naar een medespeler te passen. Finstermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Finstermann passt de bal in één keer door. Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios schiet op doel. Coremans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Finstermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Broch is nu in balbezit. Broch passt de bal zonder na te denken. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios schiet op doel. Coremans bokst de bal weg.

18e minuut.
Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường passt de bal met de wreef. Ormsson speelt de bal door. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda schiet op doel. Avramis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

38e minuut.
Idoraş verovert de bal door een tackle van achteren. Idoraş met een sublieme pass. Klungelig pakt Piwo de bal. Barrios is nu in balbezit. Barrios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Huysegems passt de bal in één keer door. Broch is nu in balbezit. Broch probeert naar een medespeler te passen. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Cunewalde 60%, T I G E R P O W E R 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Motor Cunewalde - T I G E R P O W E R 0:0

54e minuut.
Felizardo kopt de bal weg. Trường is nu in balbezit. Huysegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường verovert de bal door een tackle van achteren. Trường schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Piwo is nu in balbezit. Huysegems verovert de bal door een tackle van achteren. Huysegems geeft een hoge lob. Barrios rent richting de bal. Barrios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ormsson met een sublieme pass. Piwo is nu in balbezit. Piwo met een sublieme pass. Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Chang geeft een hoge lob. Felizardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trường rent richting de bal. Trường draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Cunewalde - T I G E R P O W E R 1:0

67e minuut.
Kozajda is nu in balbezit. Kozajda geeft een hoge lob. Matthes probeert de bal met de borst te controleren. Felizardo rent richting de bal. Felizardo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Cunewalde 47%, T I G E R P O W E R 53%.
Motor Cunewalde - T I G E R P O W E R 1:0