Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PHILLY 91 FC Hansa Eschwege
442 Tactiek STN
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 54
very good Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen adequate


4e minuut.
Zrínyi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Frontoura de bal. Frontoura passt de bal met de wreef. Šálka is nu in balbezit. Šálka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
El Fayed speelt de bal door. Frontoura rent richting de bal. Frontoura speelt de bal door. Marcinkowski is nu in balbezit. Marcinkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Zrínyi rent richting de bal. Bils verovert de bal door een tackle van achteren. Bils probeert naar een medespeler te passen. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cieciura probeert de bal met de borst te controleren. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi met een sublieme pass. Frontoura rent richting de bal. Frontoura schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Biajgo rent richting de bal. Biajgo geeft een lange en hoge pass. Sogni kopt de bal weg. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu schiet op doel. Aguilera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Albrecht met een sublieme pass. Frontoura rent richting de bal. Frontoura probeert naar een medespeler te passen. Marcinkowski rent richting de bal. Marcinkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogni passt de bal zonder na te denken. Slovenský probeert naar een medespeler te passen. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap. Aguilera bokst de bal weg.

26e minuut.
Predoiu geeft een hoge lob. Aguilera met een sublieme pass. Gmitrzak kopt de bal weg. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... Aguilera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Predoiu passt de bal zonder na te denken. Sogni heeft problemen om de bal te vangen. Sogni passt de bal zonder na te denken. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Zrínyi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Evcimen de bal. Frontoura verovert de bal door een tackle van achteren. Frontoura geeft de bal voor. Marcinkowski is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
James kopt de bal weg. Frontoura rent richting de bal. Frontoura passt de bal in één keer door. Marcinkowski is nu in balbezit. Marcinkowski draait met de bal, schiet en ... Guttmann bokst de bal weg.

44e minuut.
Cieciura kopt de bal weg. Klungelig pakt Predoiu de bal. Predoiu passt de bal in één keer door. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PHILLY 91 46%, FC Hansa Eschwege 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC PHILLY 91 - FC Hansa Eschwege 0:0

46e minuut.
Zrínyi is nu in balbezit. Sogni is nu in balbezit. Zrínyi begaat een overtreding. Zrínyi krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Albrecht probeert naar een medespeler te passen. Frontoura bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontoura speelt de bal door. Marcinkowski is nu in balbezit. Marcinkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Predoiu geeft een hoge lob. Machulski is nu in balbezit. Selezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gmitrzak probeert naar een medespeler te passen. Predoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predoiu probeert naar een medespeler te passen. Sogni rent richting de bal. Sogni haalt uit met een fantastische trap. Aguilera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
James passt de bal zonder na te denken. Daar is Evcimen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evcimen passt de bal met de wreef. Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský geeft de bal voor. Aguilera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Gargiulo kopt de bal weg. Bils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bils passt de bal in één keer door. Sogni is nu in balbezit. Sogni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Evcimen passt de bal met de wreef. Bils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bils probeert naar een medespeler te passen. Sogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogni draait met de bal, schiet en ... Aguilera bokst de bal weg.

84e minuut.
Marcinkowski kopt de bal weg. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Break Point verovert de bal door een tackle van achteren. Marcinkowski rent richting de bal. Marcinkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Guttmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Gargiulo kopt de bal weg. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkowski draait met de bal, schiet en ... Biajgo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šálka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PHILLY 91 42%, FC Hansa Eschwege 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC PHILLY 91 - FC Hansa Eschwege 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PHILLY 91 39%, FC Hansa Eschwege 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC PHILLY 91 - FC Hansa Eschwege 0:0

111e minuut.
Sogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Predoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predoiu speelt de bal door. Sogni is nu in balbezit. Sogni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILLY 91 - FC Hansa Eschwege 1:0

117e minuut.
Šálka kopt de bal weg. Marcinkowski heeft problemen om de bal te vangen. Marcinkowski passt de bal met de wreef. Frontoura bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontoura schiet op doel. Guttmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

120e minuut.
Albrecht geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Evcimen de bal. Evcimen passt de bal met de wreef. Slovenský rent richting de bal. Slovenský geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PHILLY 91 33%, FC Hansa Eschwege 67%.
FC PHILLY 91 - FC Hansa Eschwege 1:0