Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Football Club FC Portinho
komp- Tactiek 4-4-2 FCU pend7x
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 59
adequate Schieten formidable
average Passen very good
average Verdedigen very good


1e minuut.
Babel speelt de bal door. Kucklick probeert naar een medespeler te passen. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea draait met de bal, schiet en ... Fajardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Football Club - FC Portinho 0:1

3e minuut.
Babel probeert naar een medespeler te passen. Florea rent richting de bal. Florea passt de bal zonder na te denken. Orkowski is nu in balbezit. Orkowski haalt uit met een fantastische trap. Fajardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Babel kopt de bal weg. Daar is Baumgarten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jochheim is nu in balbezit. Baumgarten verovert de bal door een tackle van achteren. Baumgarten geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Lindgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindgård met een sublieme pass. Kucklick is nu in balbezit. Kucklick geeft een hoge lob. Orkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ibričić geeft een hoge lob. Minassyan is nu in balbezit. Florea onderschept slim de pass. Florea draait met de bal, schiet en ... Fajardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Football Club - FC Portinho 0:2

10e minuut.
Vecchia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Babel de bal. Babel probeert naar een medespeler te passen. Orkowski rent richting de bal. Orkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Fahl geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kucklick zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Florea is nu in balbezit. Florea passt de bal met de wreef. Minassyan rent richting de bal. Orkowski onderschept slim de pass. Orkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Football Club - FC Portinho 0:3

19e minuut.
Lindgård geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burman met een snelle inworp. Porobić bereikt de bal nog maar net als eerste. Porobić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Fahl kopt de bal weg. Baumgarten controleert de bal met de borst. Baumgarten geeft een lange en hoge pass. Florea is nu in balbezit. Florea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Jochheim controleert de bal met de borst. Baumgarten bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgarten geeft een lange en hoge pass. Orkowski rent richting de bal. Orkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Minassyan geeft de bal voor. Inworp. Baumgarten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Florea kan de bal niet met de borst controleren. Florea haalt uit met een fantastische trap. Fajardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Lindgård is nu in balbezit. Lindgård passt de bal in één keer door. Orkowski is nu in balbezit. Florea is nu in balbezit. Florea schiet op doel. Fajardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Jochheim rent richting de bal. Jochheim geeft een hoge lob. Daar is Formoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porobić rent richting de bal. Porobić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ibričić onderschept slim de pass. Ibričić geeft de bal voor. Kucklick rent richting de bal. Kucklick geeft de bal voor. Orkowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Baumgarten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibričić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nossek. Nossek krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Brenninger rent richting de bal. Brenninger passt de bal in één keer door. Babel met een sublieme pass. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Football Club 80%, FC Portinho 20%.
Chelsea Football Club - FC Portinho 0:3

51e minuut.
Orkowski speelt de bal door. Kucklick is nu in balbezit. Kucklick geeft een hoge lob. Orkowski rent richting de bal. Orkowski draait met de bal, schiet en ... Fajardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Daar is Brenninger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burman speelt de bal door. Porobić is nu in balbezit. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Football Club - FC Portinho 1:3

63e minuut.
Babel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kucklick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucklick met een sublieme pass. Florea rent richting de bal. Florea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Orkowski heeft problemen om de bal te vangen. Orkowski met een sublieme pass. Kucklick speelt de bal door. Florea is nu in balbezit. Florea schiet op doel. Fajardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Minassyan trapt de bal weg. Kucklick kopt de bal weg. Orkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Barahona geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kucklick met de inworp. Orkowski is nu in balbezit. Orkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Kucklick heeft problemen om de bal te vangen. Kucklick passt de bal met de wreef. Florea heeft problemen om de bal te vangen. Orkowski is nu in balbezit. Orkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lindgård geeft de bal voor. Kucklick geeft een lange en hoge pass. Orkowski kopt de bal weg. Florea rent richting de bal. Florea haalt uit met een fantastische trap. Fajardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Football Club 67%, FC Portinho 33%.
Chelsea Football Club - FC Portinho 1:3