Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wilde Kobolde SV Lipsia 93 Eutritzsch
kobold-352 Tactiek 5 3 2 lines L
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.4 gemiddelde waardering 59.6
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


7e minuut.
Rothenbach is nu in balbezit. Orosz rent richting de bal. Orosz passt de bal in één keer door. Matoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoul draait met de bal, schiet en ... Hipoltstein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Osborn met een snelle inworp. Teegen is nu in balbezit. Rickert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rickert krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Rothenbach kan de bal niet met de borst controleren. Rickert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickert speelt de bal door. Matoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoul draait met de bal, schiet en ... Hipoltstein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Osborn geeft een lange en hoge pass. Daar is Matoul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoul verovert de bal door een tackle van achteren. Matoul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilde Kobolde - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:1

19e minuut.
Rickert probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Osborn de bal. Osborn speelt de bal door. Tomru is nu in balbezit. Tomru schiet op doel. Hipoltstein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilde Kobolde - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:2

23e minuut.
MacKeggie passt de bal in één keer door. Meinhold rent richting de bal. Meinhold geeft een hoge lob. Daar is Kleines, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kleines draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Orosz is nu in balbezit. Rothenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Rothenbach passt de bal zonder na te denken. Kleines bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleines haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hipoltstein trapt de bal weg van het doel. Rickert kopt de bal weg. Tomru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hipoltstein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Inworp. Rickert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Osborn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osborn geeft een lange en hoge pass. Matoul maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilde Kobolde 65%, SV Lipsia 93 Eutritzsch 35%.
Wilde Kobolde - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:2

56e minuut.
Ludwiczak speelt de bal door. Osborn is nu in balbezit. Osborn met een sublieme pass. Tomru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pammer geeft een hoge lob. Engländer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleines begaat een overtreding. Kleines krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Ludwiczak passt de bal zonder na te denken. Osborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborn met een sublieme pass. Klungelig pakt Tomru de bal. Tomru haalt uit met een fantastische trap. Hipoltstein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Sträßer geeft een hoge lob. Osborn rent richting de bal. Osborn geeft de bal voor. Tomru springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilde Kobolde - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilde Kobolde 52%, SV Lipsia 93 Eutritzsch 48%.
Wilde Kobolde - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:3