Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost SV Stiftung Wadentest
C180 Tactiek 442 versuch
36% Balbezit 64%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.7 gemiddelde waardering 46
matig Schieten solide
matig Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Bonacchi is nu in balbezit. Bonacchi passt de bal zonder na te denken. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu schiet op doel. Dickhaut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - SV Stiftung Wadentest 0:1

6e minuut.
Tufariello kopt de bal weg. Habenicht heeft problemen om de bal te vangen. Falk rent richting de bal. Falk schiet op doel. Dickhaut maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Döcker heeft problemen om de bal te vangen. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - SV Stiftung Wadentest 0:2

7e minuut.
Inworp. Tufariello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przybułek geeft een lange en hoge pass. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Przybułek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Falk de bal. Tufariello is nu in balbezit. Falk is nu in balbezit. Falk draait met de bal, schiet en ... Dickhaut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Tufeanu probeert de bal met de borst te controleren. Habenicht is nu in balbezit. Tufeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Falk is nu in balbezit. Falk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - SV Stiftung Wadentest 0:3

18e minuut.
Döcker heeft problemen om de bal te vangen. Tufeanu rent richting de bal. Klungelig pakt Tufeanu de bal. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap. Dickhaut probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dickhaut met een harde bal richting middenveld. Bonacchi kopt de bal weg. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - SV Stiftung Wadentest 0:4

21e minuut.
Bonacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacchi probeert naar een medespeler te passen. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... Dickhaut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ðinđić speelt de bal door. Tufariello is nu in balbezit. Tufariello geeft een hoge lob. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu geeft de bal voor. Baumbach heeft problemen om de bal te vangen. Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. Falk schiet op doel. Dickhaut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Daar is Bonacchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonacchi speelt de bal door. Tufeanu met een sublieme pass. Falk is nu in balbezit. Falk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. Falk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Habenicht de bal onder controle te krijgen. Tufeanu krijgt zijn hoofd ertegen. Dickhaut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Weisbeck de bal. Falk rent richting de bal. Falk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - SV Stiftung Wadentest 0:5

43e minuut.
Tufariello onderschept slim de pass. Tufariello geeft de bal voor. Falk is nu in balbezit. Falk schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - SV Stiftung Wadentest 0:6

45e minuut.
Bonacchi rent richting de bal. Daar is Bonacchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonacchi speelt de bal door. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 78%, SV Stiftung Wadentest 22%.
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - SV Stiftung Wadentest 0:6

48e minuut.
Tufariello met een sublieme pass. Bonacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacchi passt de bal met de wreef. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu schiet op doel. Dickhaut bokst de bal weg. Daar is Gedlich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. Falk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - SV Stiftung Wadentest 0:7

50e minuut.
Klungelig pakt Tufariello de bal. Tufariello probeert naar een medespeler te passen. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - SV Stiftung Wadentest 0:8

51e minuut.
Teipel rent richting de bal. Bonacchi rent richting de bal. Bonacchi passt de bal zonder na te denken. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Habenicht heeft problemen om de bal te vangen. Falk rent richting de bal. Falk schiet op doel. Dickhaut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - SV Stiftung Wadentest 0:9

54e minuut.
Tufeanu is nu in balbezit. Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu is nu in balbezit. Falk rent richting de bal. Falk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Madera passt de bal zonder na te denken. Przybułek is nu in balbezit. Przybułek speelt de bal door. Klungelig pakt Tufeanu de bal. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Przybułek geeft een hoge lob. Bonacchi rent richting de bal. Bonacchi probeert naar een medespeler te passen. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu schiet op doel. Dickhaut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - SV Stiftung Wadentest 0:10

58e minuut.
Tufariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufariello passt de bal met de wreef. Przybułek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybułek geeft een hoge lob. Tufeanu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - SV Stiftung Wadentest 0:11

59e minuut.
Littbarski met een sublieme pass. Mosner heeft problemen om de bal te vangen. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu schiet op doel. Dickhaut bokst de bal weg. Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. Falk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - SV Stiftung Wadentest 0:12

67e minuut.
Bonacchi verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Bonacchi de bal. Bonacchi passt de bal zonder na te denken. Daar is Tufeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tufeanu schiet op doel. Dickhaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. Falk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - SV Stiftung Wadentest 0:13

70e minuut.
Bonacchi passt de bal zonder na te denken. Ðinđić rent richting de bal. Ðinđić speelt de bal door. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap. Dickhaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Ðinđić speelt de bal door. Tufariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufariello passt de bal met de wreef. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Przybułek rent richting de bal. Przybułek speelt de bal door. Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. Falk schiet op doel. Dickhaut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - SV Stiftung Wadentest 0:14

80e minuut.
Bonacchi geeft een lange en hoge pass. Przybułek kopt de bal weg. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... Dickhaut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - SV Stiftung Wadentest 0:15

84e minuut.
Tufeanu kopt de bal weg. Ðinđić geeft een hoge lob. Daar is Habenicht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falk rent richting de bal. Falk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - SV Stiftung Wadentest 0:16

88e minuut.
Przybułek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybułek speelt de bal door. Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. Falk haalt uit met een fantastische trap. Dickhaut maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - SV Stiftung Wadentest 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 82%, SV Stiftung Wadentest 18%.
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - SV Stiftung Wadentest 0:17