Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
QT-Park KFL 09
Angriff-1 Tactiek 433-deu2
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
41.2 gemiddelde waardering 52
average Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen solid


10e minuut.
Terenzi geeft een lange en hoge pass. Ober rent richting de bal. Nhật Hùng onderschept slim de pass. Nhật Hùng geeft de bal voor. Malešević is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Malešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Malešević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
QT-Park - KFL 09 0:1

16e minuut.
Beuckert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu met een sublieme pass. Nhật Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Hùng schiet op doel. Illés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Mireles geeft een hoge lob. Inworp. Beldeanu met een snelle inworp. Daar is Corradini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corradini probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Zemborain rent richting de bal. Beldeanu onderschept slim de pass. Beldeanu probeert naar een medespeler te passen. Malešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Malešević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu passt de bal met de wreef. Malešević rent richting de bal. Malešević draait met de bal, schiet en ... Illés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QT-Park - KFL 09 0:2

43e minuut.
Ilyas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilyas passt de bal zonder na te denken. Zemborain probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Malešević de bal. Malešević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QT-Park 79%, KFL 09 21%.
QT-Park - KFL 09 0:2

48e minuut.
Corradini passt de bal met de wreef. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu met een sublieme pass. Malešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Malešević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Illés probeert naar een medespeler te passen. Beldeanu controleert de bal met de borst. Beldeanu probeert naar een medespeler te passen. Nhật Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Hùng haalt uit met een fantastische trap. Illés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Park geeft de bal voor. Zemborain rent richting de bal. Beldeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Beldeanu geeft een hoge lob. Malešević krijgt zijn hoofd ertegen. Illés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Ruman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruman passt de bal zonder na te denken. Nhật Hùng rent richting de bal. Nhật Hùng draait met de bal, schiet en ... Illés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QT-Park - KFL 09 0:3

74e minuut.
Tobler komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Inworp. Czédli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QT-Park 71%, KFL 09 29%.
QT-Park - KFL 09 0:3