Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arnstadt Sickboys Fortuna Hackentritt
offensiv Tactiek F4-R1
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 64.2
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Mazerath bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazerath geeft de bal voor. Mannino kopt de bal weg. Mazerath bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazerath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arnstadt Sickboys - Fortuna Hackentritt 1:0

6e minuut.
Truchseß verovert de bal door een tackle van achteren. Truchseß probeert naar een medespeler te passen. Rommel met een sublieme pass. Giegerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Giegerich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Grelich heeft problemen om de bal te vangen. Wrehde is nu in balbezit. Grelich verovert de bal door een tackle van achteren. Grelich schiet op doel. Uneken werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arnstadt Sickboys - Fortuna Hackentritt 1:1

9e minuut.
Urueña bereikt de bal nog maar net als eerste. Freischmidt onderschept slim de pass. Freischmidt met een sublieme pass. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Doeltrap. Uneken met een harde bal richting middenveld. Śmieszny rent richting de bal. Śmieszny geeft een lange en hoge pass. Uneken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Daar is Colognesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freischmidt rent richting de bal. Freischmidt speelt de bal door. Sand rent richting de bal. Sand draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Freischmidt is nu in balbezit. Freischmidt speelt de bal door. Grelich speelt de bal door. Sand is nu in balbezit. Sand haalt uit met een fantastische trap. Uneken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Rommel met een sublieme pass. Grelich is nu in balbezit. Moya rent richting de bal. Grelich rent richting de bal. Grelich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arnstadt Sickboys - Fortuna Hackentritt 1:2

28e minuut.
Espejo rent richting de bal. Sand bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo rent richting de bal. Sand rent richting de bal. Sand draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Buchenrieder rent richting de bal. Buchenrieder met een sublieme pass. Freischmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Freischmidt geeft een hoge lob. Sand krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Colognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Freischmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Freischmidt geeft een hoge lob. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelich draait met de bal, schiet en ... Uneken bokst de bal weg. Moya verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Arnstadt Sickboys - Fortuna Hackentritt 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arnstadt Sickboys 62%, Fortuna Hackentritt 38%.
Arnstadt Sickboys - Fortuna Hackentritt 1:3

46e minuut.
Daubmeier komt het veld opgelopen. Degli Esposti Fragola komt het veld opgelopen. Lund komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Fahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahr met een sublieme pass. Perlitz onderschept slim de pass. Dom bereikt de bal nog maar net als eerste. Dom schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Truchseß passt de bal zonder na te denken. Daar is Giegerich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giegerich passt de bal zonder na te denken. Mazerath rent richting de bal. Mazerath haalt uit met een fantastische trap. Kwietniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gözüaçık is nu in balbezit. Dom verovert de bal door een tackle van achteren. Dom draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Buchenrieder geeft een hoge lob. Lund rent richting de bal. Lund passt de bal in één keer door. Sand bereikt de bal nog maar net als eerste. Sand schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Buchenrieder passt de bal zonder na te denken. Lund rent richting de bal. Lund met een sublieme pass. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Daubmeier is nu in balbezit. Mazerath onderschept slim de pass. Mazerath passt de bal in één keer door. Giegerich is nu in balbezit. Giegerich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Inworp. Daubmeier met een snelle inworp. Truchseß rent richting de bal. Espejo onderschept slim de pass. Espejo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Lund geeft een lange en hoge pass. Colognesi verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lund neemt de hoekschop. Espejo krijgt zijn hoofd ertegen. Uneken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sand geeft de bal voor. Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Urueña legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Urueña krijgt een gele kaart. Espejo raakt geblesseerd tijdens het duel. Degli Esposti Fragola legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Uneken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arnstadt Sickboys - Fortuna Hackentritt 1:4

88e minuut.
Lund rent richting de bal. Lund met een sublieme pass. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap. Uneken maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arnstadt Sickboys - Fortuna Hackentritt 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arnstadt Sickboys 49%, Fortuna Hackentritt 51%.
Arnstadt Sickboys - Fortuna Hackentritt 1:5