Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuspo Roßtal Fargo Kicks
Scary Tactiek Urho2AVsehrhoch
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
52.5 gemiddelde waardering 56.6
solid Schieten excellent
very good Passen excellent
good Verdedigen good


9e minuut.
Românaş geeft een hoge lob. Kuśmierczyk kopt de bal weg. Kraft is nu in balbezit. Kraft haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - Fargo Kicks 0:1

22e minuut.
Özsu passt de bal in één keer door. Paumann rent richting de bal. Paumann passt de bal zonder na te denken. Kuśmierczyk rent richting de bal. Kuśmierczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Huysegems geeft de bal voor. Românaş geeft een lange en hoge pass. Amram kopt de bal weg. Prunea probeert de bal met de borst te controleren. Prunea geeft een hoge lob. Brasas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Özsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsu passt de bal zonder na te denken. Paumann met een sublieme pass. Kraft bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraft haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Katsiakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemensmeyer is nu in balbezit. Katsiakos onderschept slim de pass. Katsiakos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tuspo Roßtal - Fargo Kicks 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuspo Roßtal 58%, Fargo Kicks 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tuspo Roßtal - Fargo Kicks 1:1

47e minuut.
Românaş met een snelle inworp. Özsu is nu in balbezit. Özsu probeert naar een medespeler te passen. Kraft rent richting de bal. Kraft schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boldt komt het veld opgelopen. Zeqo komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Românaş passt de bal met de wreef. Boldt probeert naar een medespeler te passen. Kuśmierczyk is nu in balbezit. Kuśmierczyk schiet op doel. Josionis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Warmuziński rent richting de bal. Warmuziński passt de bal in één keer door. Katsiakos rent richting de bal. Katsiakos schiet op doel. Brasas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - Fargo Kicks 2:1

71e minuut.
Boldt probeert naar een medespeler te passen. Zeqo rent richting de bal. Zeqo passt de bal in één keer door. Kraft bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraft draait met de bal, schiet en ... Josionis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Inworp. Díaz Neira komt het veld opgelopen. Huysegems met de inworp. Prunea rent richting de bal. Prunea geeft een lange en hoge pass. Katsiakos maakt een snoekduik en kopt de bal. Brasas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pootsmann is nu in balbezit. Pootsmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - Fargo Kicks 3:1

77e minuut.
Românaş rent richting de bal. Românaş speelt de bal door. Díaz Neira is nu in balbezit. Díaz Neira schiet op doel. Josionis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - Fargo Kicks 3:2

78e minuut.
Siemensmeyer passt de bal in één keer door. Prunea met een sublieme pass. Klungelig pakt Gusinu de bal. Díaz Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Neira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Prunea is nu in balbezit. Prunea geeft de bal voor. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann draait met de bal, schiet en ... Brasas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - Fargo Kicks 4:2

81e minuut.
Warmuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemensmeyer is nu in balbezit. Românaş met een sublieme pass. Kraft is nu in balbezit. Kraft schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Boldt probeert naar een medespeler te passen. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş passt de bal met de wreef. Díaz Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Neira schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuspo Roßtal 62%, Fargo Kicks 38%.
Tuspo Roßtal - Fargo Kicks 4:2