Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Kick and Rush Kammkrieger DE
Standard Tactiek Für Gondor
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 52.5
very good Schieten good
solid Passen excellent
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Leitl kopt de bal weg. Wrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Banderali maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Banderali moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Banderali schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

8e minuut.
Kazanecki passt de bal in één keer door. Wrocki heeft problemen om de bal te vangen. Wrocki passt de bal in één keer door. Bils rent richting de bal. Bils schiet op doel. Leroy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Roleder probeert naar een medespeler te passen. Wrocki is nu in balbezit. Wrocki passt de bal met de wreef. Bils rent richting de bal. Bils haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kazanecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hocaoğlu komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Pătra rent richting de bal. Pătra speelt de bal door. Dupré bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupré schiet op doel. Csabai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Draščić met de inworp. Dupré rent richting de bal. Dupré haalt uit met een fantastische trap. Roleder probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - Kammkrieger DE 0:1

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andberger met een snelle inworp. Dupré rent richting de bal. Dupré haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - Kammkrieger DE 0:2

42e minuut.
Pătra met een sublieme pass. Dupré rent richting de bal. Dupré passt de bal in één keer door. Andberger geeft een lange en hoge pass. Leitl springt en kopt de bal. Csabai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Kick and Rush 54%, Kammkrieger DE 46%.
Borussia Kick and Rush - Kammkrieger DE 0:2

50e minuut.
Andberger is nu in balbezit. Caliktor is nu in balbezit. Andberger onderschept slim de pass. Andberger geeft een hoge lob. Leitl maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pătra speelt de bal door. Leitl rent richting de bal. Chalupa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chalupa krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Andberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Andberger de bal. Andberger passt de bal zonder na te denken. Dupré bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupré schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Roleder geeft een lange en hoge pass. Andberger kopt de bal weg. Dupré bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupré schiet op doel. Csabai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Herczeg is nu in balbezit. Herczeg passt de bal in één keer door. Indias is nu in balbezit. Indias schiet op doel. Leroy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - Kammkrieger DE 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Kick and Rush 54%, Kammkrieger DE 46%.
Borussia Kick and Rush - Kammkrieger DE 1:2