Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbats Deportivo Destille 06
MiracleTactic Tactiek 1.5_532
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
46.7 gemiddelde waardering 69.2
goed Schieten wonderbaarlijk
goed Passen uitmuntend
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Gacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacek geeft de bal voor. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbats - Deportivo Destille 06 0:1

6e minuut.
Smolarow rent richting de bal. Gacek verovert de bal door een tackle van achteren. Gacek passt de bal in één keer door. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel. Rauschkugel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbats - Deportivo Destille 06 0:2

8e minuut.
Klungelig pakt Rico Soto de bal. Kosov verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Rauschkugel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbats - Deportivo Destille 06 0:3

10e minuut.
da Silva Martins geeft de bal voor. Heyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyne geeft een lange en hoge pass. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Eyyubov verovert de bal door een tackle van achteren. Eyyubov geeft de bal voor. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... Rauschkugel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbats - Deportivo Destille 06 0:4

13e minuut.
Stoksik is nu in balbezit. Hanot onderschept slim de pass. Eyyubov is nu in balbezit. Eyyubov geeft een hoge lob. Rico Soto krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bolebruch rent richting de bal. Fąk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bolebruch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bolebruch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pineda kopt de bal weg. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto schiet op doel. Rauschkugel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chomiński is nu in balbezit. Chomiński geeft de bal voor. Pol geeft de bal voor. Pineda springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bolebruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolebruch geeft een hoge lob. Kosov is nu in balbezit. Rico Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Bolebruch geeft een lange en hoge pass. Rico Soto kopt de bal weg. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bolebruch is nu in balbezit. Bolebruch passt de bal in één keer door. Gacek rent richting de bal. Gacek geeft de bal voor. Rico Soto maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rico Soto draait met de bal, schiet en ... Kosov probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bolebruch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pineda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rauschkugel met een harde bal richting middenveld. Smolarow kopt de bal weg. Klungelig pakt Postelnicu de bal. Vipotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vipotnik draait met de bal, schiet en ... Querales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Postelnicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pol geeft een hoge lob. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. Rauschkugel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Heyne probeert naar een medespeler te passen. Eyyubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyyubov probeert naar een medespeler te passen. Pineda is nu in balbezit. Pineda draait met de bal, schiet en ... Rauschkugel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbats - Deportivo Destille 06 0:5

41e minuut.
Eyyubov passt de bal met de wreef. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda is nu in balbezit. Pineda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Eyyubov is nu in balbezit. Eyyubov passt de bal zonder na te denken. Gacek probeert naar een medespeler te passen. Pineda heeft problemen om de bal te vangen. Pineda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbats 78%, Deportivo Destille 06 22%.
Fenerbats - Deportivo Destille 06 0:5

47e minuut.
Eyyubov is nu in balbezit. Eyyubov met een sublieme pass. Pineda rent richting de bal. Pineda geeft een hoge lob. Rico Soto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbats - Deportivo Destille 06 0:6

51e minuut.
Chomiński heeft problemen om de bal te vangen. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel. Rauschkugel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbats - Deportivo Destille 06 0:7

56e minuut.
Postelnicu kopt de bal weg. Gacek is nu in balbezit. Gacek met een sublieme pass. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Bolebruch rent richting de bal. Bolebruch probeert naar een medespeler te passen. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. Rauschkugel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbats - Deportivo Destille 06 0:8

66e minuut.
bin Hassan geeft de bal voor. García Eguren heeft problemen om de bal te vangen. Eyyubov onderschept slim de pass. Eyyubov geeft een hoge lob. Pineda springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rauschkugel trapt de bal weg. Eyyubov geeft een hoge lob. Rico Soto kopt de bal weg. Daar is Pineda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Eyyubov is nu in balbezit. Eyyubov geeft een hoge lob. Pineda kopt de bal weg. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto schiet op doel. Rauschkugel bokst de bal weg.

77e minuut.
da Silva Martins geeft de bal voor. Pol geeft de bal voor. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Rauschkugel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbats - Deportivo Destille 06 0:9

79e minuut.
Pol passt de bal zonder na te denken. Postelnicu is nu in balbezit. Postelnicu geeft een hoge lob. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kosov passt de bal in één keer door. García Eguren is nu in balbezit. García Eguren geeft een hoge lob. Eyyubov is nu in balbezit. Eyyubov haalt uit met een fantastische trap. Rauschkugel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Smolarow rent richting de bal. Hanot speelt de bal door. Rico Soto is nu in balbezit. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel. Rauschkugel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
da Silva Martins rent richting de bal. Eyyubov verovert de bal door een tackle van achteren. Eyyubov geeft een lange en hoge pass. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbats - Deportivo Destille 06 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbats 78%, Deportivo Destille 06 22%.
Fenerbats - Deportivo Destille 06 0:10