Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Konstanz 06 Anarchia Karlsruhe
433_2018 Tactiek 4-3-1r-2-hoch
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
57.7 gemiddelde waardering 65
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Poeche passt de bal met de wreef. Bagusch rent richting de bal. Kahlenberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kahlenberg krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Garrison rent richting de bal. Garrison passt de bal met de wreef. Pietsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietsch geeft een lange en hoge pass. Wrage maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Nattmann verovert de bal door een tackle van achteren. Obradović met een sublieme pass. Garrison kopt de bal weg. Ben-Hatira rent richting de bal. Ben-Hatira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Poeche kopt de bal weg. Klungelig pakt Garrison de bal. Garrison met een sublieme pass. Poeche is nu in balbezit. Poeche geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Joschko speelt de bal door. Pietsch rent richting de bal. Drucker begaat een overtreding. Drucker krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Konstanz 06 63%, Anarchia Karlsruhe 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortuna Konstanz 06 - Anarchia Karlsruhe 0:0

61e minuut.
Ben-Hatira is nu in balbezit. Gackenheimer onderschept slim de pass. Gackenheimer geeft de bal voor. Nattmann is nu in balbezit. Nattmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gackenheimer probeert de bal aan de voet te houden. Kahlenberg rent richting de bal. Wrage verovert de bal door een tackle van achteren. Wrage schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Anarchia Karlsruhe 0:1

67e minuut.
Buitenspel voor Nattmann. Goede buitenspelval van de verdediging. Bad Boy komt het veld opgelopen. Chapa Quente komt het veld opgelopen. Schäfer komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Schäfer verovert de bal door een tackle van achteren. Schäfer speelt de bal door. Bad Boy is nu in balbezit. Bad Boy geeft een lange en hoge pass. Chapa Quente springt en kopt de bal. Kakitani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Bad Boy geeft de bal voor. Kakitani speelt de bal door. Joschko kopt de bal weg. Chapa Quente bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapa Quente schiet op doel. Kakitani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Konstanz 06 70%, Anarchia Karlsruhe 30%.
Fortuna Konstanz 06 - Anarchia Karlsruhe 0:1