Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hollywood II BSG Chemie Leipzig
def Tactiek 5-4-1 HS b
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 54.5
zwak Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Dymecki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lahmann met een snelle inworp. Galetzka geeft een hoge lob. Jopp krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Domagalski geeft de bal voor. Galetzka probeert naar een medespeler te passen. Rödl met een sublieme pass. Lahmann probeert naar een medespeler te passen. Ritter geeft de bal voor. Folten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jopp is nu in balbezit. Jopp draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Potegea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Galetzka de bal. Galetzka probeert naar een medespeler te passen. Lahmann geeft een hoge lob. Jopp krijgt zijn hoofd ertegen. Folten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood II - BSG Chemie Leipzig 0:1

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potegea met de inworp. Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter geeft de bal voor. Jopp springt en kopt de bal. Folten bokst de bal weg.

8e minuut.
Jopp schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vier de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Potegea zal de hoekschop nemen. Jopp krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Lahmann probeert de bal met de borst te controleren. Agunbiade rent richting de bal. Lahmann verovert de bal door een tackle van achteren. Jopp is nu in balbezit. Jopp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ritter kopt de bal weg. Daar is Jopp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agunbiade rent richting de bal. Potegea rent richting de bal. Potegea haalt uit met een fantastische trap. Folten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Lahmann met een sublieme pass. Potegea rent richting de bal. Potegea passt de bal met de wreef. Jopp heeft problemen om de bal te vangen. Jopp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Potegea is nu in balbezit. Jopp is nu in balbezit. Masarczyk probeert naar een medespeler te passen. Jopp is nu in balbezit. Jopp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood II - BSG Chemie Leipzig 0:2

24e minuut.
Ritter met een sublieme pass. Potegea rent richting de bal. Potegea passt de bal in één keer door. Jopp is nu in balbezit. Jopp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Palagyi probeert naar een medespeler te passen. Haman is nu in balbezit. Haman passt de bal in één keer door. Potegea rent richting de bal. Potegea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Einzinger passt de bal in één keer door. Galetzka is nu in balbezit. Galetzka passt de bal met de wreef. Potegea rent richting de bal. Potegea schiet op doel. Folten bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood II - BSG Chemie Leipzig 0:3

34e minuut.
Lahmann speelt de bal door. Potegea bereikt de bal nog maar net als eerste. Agunbiade is nu in balbezit. Potegea verovert de bal door een tackle van achteren. Potegea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kresa rent richting de bal. Rödl onderschept slim de pass. Rödl geeft een lange en hoge pass. Jopp rent richting de bal. Jopp draait met de bal, schiet en ... Folten bokst de bal weg. Szafarz heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood II - BSG Chemie Leipzig 0:4

43e minuut.
Kornacki onderschept slim de pass. Lahmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahmann speelt de bal door. Potegea rent richting de bal. Potegea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hollywood II 84%, BSG Chemie Leipzig 16%.
FC Hollywood II - BSG Chemie Leipzig 0:4

50e minuut.
Haman is nu in balbezit. Haman speelt de bal door. Jopp is nu in balbezit. Jopp schiet op doel. Folten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood II - BSG Chemie Leipzig 0:5

51e minuut.
Potegea bereikt de bal nog maar net als eerste. Agunbiade tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Potegea raakt geblesseerd tijdens het duel. Ritter met een snel genomen vrije trap. Jopp maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ritter passt de bal in één keer door. Daar is Lahmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kresa rent richting de bal. Lahmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Potegea verovert de bal door een tackle van achteren. Potegea passt de bal met de wreef. Jopp is nu in balbezit. Jopp haalt uit met een fantastische trap. Folten probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Jopp de bal. Agunbiade rent richting de bal. Potegea onderschept slim de pass. Potegea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood II - BSG Chemie Leipzig 0:6

74e minuut.
Agunbiade probeert naar een medespeler te passen. Lahmann probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jopp de bal. Potegea is nu in balbezit. Potegea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Jopp de bal. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopp verovert de bal door een tackle van achteren. Potegea bereikt de bal nog maar net als eerste. Potegea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Galetzka is nu in balbezit. Galetzka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Masarczyk de bal. Potegea bereikt de bal nog maar net als eerste. Potegea schiet op doel. Folten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Szafarz de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lahmann neemt de hoekschop. Klungelig pakt Jopp de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Ritter probeert naar een medespeler te passen. Lahmann is nu in balbezit. Lahmann passt de bal in één keer door. Jopp rent richting de bal. Jopp haalt uit met een fantastische trap. Folten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Potegea probeert de bal met de borst te controleren. Agunbiade is nu in balbezit. Ritter verovert de bal door een tackle van achteren. Ritter geeft een lange en hoge pass. Jopp springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hollywood II 85%, BSG Chemie Leipzig 15%.
FC Hollywood II - BSG Chemie Leipzig 0:6